Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 20:06

Η ακαδημία της "Μαύρης Θύελλας" στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Ελλάδα - Μαυροβούνιο

Γράφτηκε από τον

 

Εκπαιδευτική εκδρομή στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" έκαναν την Πέμπτη 24 Μαρτίου, 36 νεαροί παίκτες των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου. Έμειναν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο, ενώ έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να συμπαρασταθούν στους διεθνείς ποδοσφαιριστές με τις φωνές τους, τα συνθήματα τους και τις ιαχές τους. Βρέθηκαν δίπλα από τους οργανωμένους συνδέσμους της Εθνικής ομάδας από το Βόλο, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου και την Κόρινθο, τον Σύλλογο Φίλων Εθνικής Ελλάδος Ν. Κορινθίας "Ο Ισθμός".

Μάλιστα, από το σύλλογο του Βόλου έδωσαν και συνθήματα γραμμένα σε χαρτί ώστε τα παιδιά να τραγουδούν μαζί και να δίνουν ρυθμό στους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας.

Για να γίνει η εκδρομή ο υπεύθυνος της ακαδημία Ακης Δάλλας, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τους νεαρούς συνόδευσαν οι προπονητές Βασίλης Μπλέτσας και Παντελής Τσιγαρίδης, καθώς και κάποιοι από τους γονείς, που θέλησαν να είναι κοντά στα παιδιά τους.

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη μη αγωνιστική εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα τμήματα της ακαδημίας από την επανίδρυση τους, την περίοδο 2011-2012.

 

Η συμπεριφορά των παιδιών καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής από το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την αναχώρηση, ως και αργά το βράδυ κατά την επιστροφή ήταν άψογη και οι προπονητές υποσχέθηκαν στα παιδιά ότι θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες τέτοιες κινήσεις.