Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2013 21:05

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ' εθνική ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του ο Πάμισος.


Το πρώτο ραντεβού των ανθρώπων της ομάδας της Μεσσήνης είχε δοθεί στο Δημοτικό Στάδιο, όπου ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης έθεσε εξ αρχής τον στόχο της ανόδου και ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξαναφέρουν τους «πράσινους» στην θέση που τους ανήκει.
Στο Στάδιο της Μεσσήνης παρευρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Παμίσου, ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος αλλά και οι παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας.
Το παρών έδωσαν ακόμη ο Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αθανασόπουλος και Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρούτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος και το μέλος της ΕΠΣΜ Νίκος Λιόγας αλλά και ο πρώην διαιτητής και ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης Γιώργος Τσιμικλής.

«Να επιστρέψει
εκεί που αξίζει»

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, όλοι όσοι πήραν το λόγο εξέφρασαν την ευχή να επιστρέψει ο Πάμισος εκεί που ανήκει.
Ο Γιώργος Πετρουλάκης τόνισε: «Να έχουμε όλοι υγεία και μια χρονιά όπως πραγματικά αξίζει στον Πάμισο. Φέτος έχουμε ένα και μοναδικό σκοπό: Την άνοδο στην Γ' εθνική. Αυτό θέλουμε όλοι και αυτό θα πετύχουμε».
Ο κ. Σαμπαζιώτης επισήμανε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες και ο προπονητής τους θα πάνε ψηλά τον Πάμισο, εκεί που αξίζει. Η ομάδα έχει πολύ βαριά φανέλα. Με προσπάθεια κάθε Κυριακή να μας κάνετε να νιώθουμε περήφανοι».
Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε: «Εύχομαι μια καλή πορεία που θα επιβραβευθεί με την άνοδο. Η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στην ομάδα και σε ότι έχει να κάνει με τις υποδομές αλλά και με την ηθική της στήριξη. Ο Πάμισος έχει μεγάλη ιστορία. Είναι η θρησκεία της Μεσσήνης και πρέπει να πάει εκεί που ανήκει».
Ο κ. Σταθόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Είναι σημαντικό που ο δήμος στηρίζει τον Πάμισο γιατί έτσι είναι πιο κοντά η επιτυχία. Ο Πάμισος είναι μια ιστορική ομάδα και του πρέπει το καλύτερο».

Ανανέωσαν Ηλιόπουλος, Αντωνίου
στην προπόνηση ο Σαραντόπουλος

Ο Γιώργος Πετρουλάκης ανακοίνωσε πως ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα δύο πολύ σημαντικοί παίκτες της, οι Ηλίας Ηλιόπουλος και Γουίλι Αντωνίου. Σήμερα δεν ήταν στο γήπεδο λόγω υποχρεώσεων, όμως θα ενταχθούν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
Αντίθετα, στο γήπεδο ήταν ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης και της Καλαμάτας Άγγελος Σαραντόπουλος, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο στόχο του Παμίσου. «Ξέρουμε πως είναι παίκτης για μεγαλύτερη κατηγορία, όμως ελπίζουμε πως ίσως επιστρέψει στην ομάδα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πετρουλάκης.
Στην προπόνηση συμμετείχε δοκιμαστικά και ο Στάθης Χριστόπουλος από το Πεταλίδι.
Ο πρόεδρος του Παμίσου τόνισε επίσης πως το θέμα Εμερζίδη έχει κλείσει για τον Πάμισο καθώς και ότι θα γίνουν φιλικά ματς με τουν νέους του Αστέρα και με τον Ατρόμητο Αχαίας, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία. Τέλος, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Σωτήρη Δημητρακόπουλου.

Το ρόστερ της ομάδας

Το ρόστερ του Παμίσου, στο οποίο θα γίνουν 1-2 προσθήκες ακόμη, αποτελείται από τους Νίκο Κατσίποδα, Πατρίκ Ανδρέου, Φώτης Γρηγορόπουλος, Γιάννης Κωτσάκης, Δημήτρης Φιλόπουλος, Νίκος Πατσιώτης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γουίλο Αντωνίου, Βασίλης Κουρής, Γιώργος Πούπουζας, Ραφαήλ Σταματόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Γιάννης Τρίψας, Βασίλης Αλεβίζος, Φίλιππος Σαλαπατάς, Αλμπερτ Σεφεράσι, Κώστας Καρελάς, Δημήτρης Χριστόπουλος, καθώς και οι δύο νεαροί Αλέξανδρος Ρούτσης και Βασίλης Πολυχρόνης, οι οποίοι όμως είναι πιθανό να φύγουν για σπουδές.

Μπιζίμης στην ακαδημία

Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της ακαδημίας του Παμίσου Γιώργος Καπερώνης και ο νέος προπονητής Τάκης Μπιζίμης.
Ο Πετρουλάκης τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να μετονομαστεί η Αμφιθέα (έτσι λέγεται επίσημα η ομάδα) σε ακαδημία Παμίσου.
Ο κ. Καπερώνης σημείωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια και να προετοιμάσουμε καλά τα παιδιά για να ενταχθούν στον Πάμισο ή και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Πιστεύουμε πολύ στον Μπιζίμη, ο χαρακτήρας του είναι γνωστός σε όλη την Μεσσηνία».
Ο Π. Μπιζίμης από την πλευρά του τόνισε: «Το πιο δημιουργικό και δύσκολο κομμάτι σε μια ομάδα είναι η ακαδημία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε μια ομάδα που έχει μέλλον, Πρέπει ο Πάμισος να στηρίζεται σε δικούς του παίκτες».