Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 10:28

Για την πρόκριση στη Νέα Πέραμο σήμερα η περιφερειακή ομάδα

Γράφτηκε από τον

 

Με 8 Μεσσήνιους στην αποστολή η ομάδα νέων της 11ης Περιφέρειας (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία), φιλοξενείται σήμερα από την αντίστοιχη ομάδα της 12ης Περιφέρειας (Αργολίδα, Κορινθία, Δυτ. Αττική) στις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Περάμου.

Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων. Στην πρώτη αναμέτρηση που είχε γίνει στις 16 Μαρτίου στην Καλαμάτα, η 11η Περιφέρεια είχε επικρατήσει 3-1 χάρη σε γκολ των  Δράνια (34'), Δεδούση (45') και Αντεμάι (61', ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Λακάι στο 77'). Ετσι έχει προβάδισμα για την πρόκριση.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι η 11η Περιφέρεια του προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Δρούγα, παρατάχθηκε με 8 Μεσσήνιους στην 11άδα.  Ο λόγος για τους Μπαχράμη, Συρμπόπουλο, Τσιλιγωνέα, Δεδούση, Μπαζάνη, Σαρδέλη, Αντεμάι και Παπαδήμο. Οι παραπάνω βρίσκονται και στη σημερινή αποστολή που θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία.

 

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θ. Ασημακόπουλος και ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς. Οι παίκτες από την Αρκαδία και τη Λακωνία θα πρέπει να βρίσκονται στις 9.30 το πρωί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Τρίπολης  έχοντας μαζί τους και τα δελτία Αθλητικής Ιδιότητας. Να σημειωθεί ότι από την Αρκαδία έχουν κληθεί οι  Ευάγγελος Δρανιάς, Ευάγγελος Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας. Και από τη Λακωνία οι: Στέλιος Φραντζέσκος, Ευάγγελος Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος και Χρήστος Απαλοδήμας.