Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 17:52

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ξέφυγε η Σπάρτη με διπλό στη Χίο

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου κέρδισε με 2-1 τον Κανάρη Νενήτων, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική.

Ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη football league έχει γίνει, πλέον, η Σπάρτη, ενώ απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο. Στην εξ αναβολής αναμέτρηση που έγινε πριν λίγο για την 16η αγωνιστική, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πέρασε νικηφόρα από τη Χίο, όπου επιβλήθηκε με 2-1 του τοπικού Κανάρη Νενήτων, καταφέρνοντας έτσι να ξεφύγει κατά 6 βαθμούς στην κορυφή, αφήνοντας αρκετά πίσω τον Παναργειακό και τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της πρώτης θέσης.

Οι Λάκωνες πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15' με το μακρινό σουτ του Βιγιαφάνε (0-1), ωστόσο έξι λεπτά μετά (21') ήρθε η ισοφάριση μετά το κοντινό πλασέ του Σεζένια (1-1). Στις αρχές της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 54', οι «κυανέρυθροι» μπόρεσαν να ανακτήσουν το προβάδισμα χάρη σε αριστοτεχνικό σουτ του Κοιλιάρα (1-2) και, έκτοτε, δεν το έχασαν ποτέ, φθάνοντας στο σημαντικό τρίποντο, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 300 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη συνάντηση.

Διαιτητής ήταν ο Περράκης, με βοηθούς τους Τάμαλη και Γιαννόπουλο (Αθηνών).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κωτατής, Σκούφαλος (55' Ζεράι), Τσιούμας, Γρίγος, Πουλάκης, Χριστόπουλος (76' Βαϊτερλής), Αγριμάκης, Χριστούλης, Σεζένιας (65' λ. τρ. Λέσι), Ντάμπος, Σελάλα

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Μπιταξής, Κοιλιάρας (87' Κρεββατάς), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (83' Δημολιός), Ηλιόπουλος (76' Σπηλιωτόπουλος).

Πηγή: pamebala.gr