Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 11:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στις 3 μ.μ. η σέντρα την Κυριακή με Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

 

Μια ώρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα ματς του 3ου ομίλου θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή το ματς της Καλαμάτας με τον ΑΟ Λεβάντε.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο, με την αλλαγή να γίνεται μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων για να διευκολυνθούν στο ταξίδι της επιστροφής στην Ζάκυνθο. Τα άλλα ματς θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. εκτός από το Ερμιονίδα - Αιολικός που θα γίνει ακόμη πιο νωρίς, στη 1 μ.μ., για τον ίδιο λόγο.

Ο αγώνας αυτός ενδιαφέρει άμεσα την Καλαμάτα όπως και αυτός της Χαλκίδας με την δόξα Νέας Μανωλάδας. Οι Μεσσήνιοι κυνηγούν στη μάχη της παραμονής την Ερμιονίδα και την Χαλκίδα από τις οποίες είναι 4 και 5 βαθμούς πίσω αντίστοιχα. 

Πέρα από τις πιθανές απώλειες των δύο αυτών ομάδων όμως, το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει την Καλαμάτα είναι να πάρει η ίδια τη νίκη στο παιχνίδι με το Λεβάντε. Η ομάδα της Ζακύνθου είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό ωστόσο χτυπά τα ματς, κάνει «ζημιές» και στην Καλαμάτα γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί προσοχή και προσπάθεια για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί την Κυριακή. 

Θυμίζουμε, πως μετά το ματς με τον Λεβάντε η Καλαμάτα θα υποδεχθεί και την Χαλκίδα, οπότε οι 6 βαθμοί σε αυτά τα δύο ματς αποτελούν μονόδρομο ώστε να μείνει ζωντανή η ομάδα στη μάχη της παραμονής. 

Αγωνιστικά, ο Καλογιαννίδης θα έχει στην διάθεση του τον Λιόλιο που εξέτισε την ποινή του ενώ θα απουσιάσει ο Μανουσάκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. 

Ιωαννίδης στο Στάδιο, Μεσσήνιοι στο Αργος

Τον αγώνα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο θα διαιτητεύσει ο Ιωαννίδης από τον Πειραιά. Μεσσήνιοι ρέφερι θα διευθύνουν το ματς του Παναργειακού με τον Κανάρη, ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο, Καρβούνη. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 3ο όμιλο.

Κυριακή - 22η αγωνιστική

Βάρδα - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α.

Ερμιονίδα - Αιολικός (1 μ.μ.)

Μάλαμας, Τσαλίκογλου (Αν. Αττική), Δέτση (Αθηνών)

Καλαμάτα - ΑΟ Λεβάντε (3 μ.μ.)

Ιωαννίδης, Κοτζαμανίδης, Φαγκρίδας (Πειραιά)

Σπάρτη - Βύζας Μεγάρων (4 μ.μ.)

Γκάμαρης, Καραγιαννίδης, Πασπάτης (Αθηνών)

Παναργειακός - Κανάρης Νενήτων (4 μ.μ.)

Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας)

Χαλκίδα - Δόξα Ν. Μανωλάδας (4 μ.μ.)

Μανιώτης (Αν. Αττική), Μητρόπουλος (Αθηνών), Γκόντα (Αν. Αττική). 

Λουτράκι - Παναρκαδικός  (4 μ.μ.)

 

Φωτόπουλος, Λεοντακιανάκος (Αθηνών), Μητάκος (Πειραιά).