Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016 13:34

Οι πιθανοί αντίπαλοι του πρωταθλητή Μεσσηνίας στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

 

Το πρωτάθλημα της Α' τοπικής στην Μεσσηνία βαδίζει προς το τέλος με τον Τσικλητήρα Πύλου να έχει σημαντικό προβάδισμα καθώς έχει 6 βαθμούς διαφορά από την Κυπαρισσία, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές. 

 

Σε Αργολίδα και Λακωνία υπάρχει φαβορί ενώ μεγάλη μάχη γίνεται στην Αρκαδία. 

Στην Λακωνία ο Ολυμπιακός Γυθείου είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά από την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου (που όμως έχει ένα ματς περισσότερο) και έξι βαθμούς μπροστά από τον Μολαϊκό ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές. Ο Μολαϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό όμως ακόμη και αν τον κερδίσει θα είναι δύσκολο να πάρει τον τίτλο από την ομάδα του Γυθείου αφού τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της είναι εντός έδρας και θεωρητικά εύκολα. 

Στην Αργολίδα η Ένωση Λέρνας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο. Απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

 

Στην Αρκαδία γίνεται μεγάλη μάχη με τον Πανθυρεατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.