Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 14:20

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Πήρε το 8ο διπλό σε ένα ωραίο ματς με πολλές φάσεις

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Οτι είναι ομάδα... εκτός έδρας πιστοποίησε για μία ακόμη φορά το Σάββατο στον Πύργο Τριφυλίας ο Πανθουριακός επικρατώντας με 2-1 του Μιλτιάδη. 

Η ομάδα της Θουρίας κατέκτησε το 8ο διπλό της στο πρωτάθλημα (στην έδρα της έχει μόλις 4 νίκες), επίδοση μοναδική για ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό. 

Ηταν ένα ωραίο από άποψη θεάματος παιχνίδι απέναντι σε δύο αντιπάλους αδιάφορους βαθμολογικά, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στα σημεία και πιο εύστοχοι. Ετσι ο Πανθουριακός συνέχισε την πετυχημένη του πορεία φτάνοντας τους 42 βαθμούς, ενώ ο Μιλτιάδης παρέμεινε στους 33. 

Η ομάδα του Πύργου πάλεψε το παιχνίδι, απάντησε άμεσα με τον Ταχίρι στο γρήγορο γκολ του Ζάκκα, όμως ο Ηλιόπουλος είπε στο 65' την τελευταία λέξη στο ματς. 

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η ομάδα του Γ. Αργυρόπουλου άγγιξε το γκολ όταν μετά από βαθιά μπαλιά και αδράνεια της άμυνας, ο Ντ. Βασιλόπουλος βγήκε φάτσα με την εστία και σούταρε δυνατά με τον Τσώλη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Η απάντηση του Μιλτιάδη ήρθε στο 11' όταν ύστερα από ωραία συνεργασία Διαμαντόπουλου, Γεωργιόπουλου και Αναστασόπουλου ο τελευταίος σούταρε στην πλάτη του Κωνσταντόπουλου με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. 

Το 0-1 ο Ζάκκας, άμεση απάντηση από Ταχίρι 

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Ζάκκας με ωραίο ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία (0-1).

Η απάντηση όμως του Μιλτιάδη ήταν άμεση... Στο 21' ο Γεωργιόπουλος "χόρεψε" από αριστερά τους αμυντικούς του Πανθουριακού και έβγαλε συστημένη σέντρα για τον Ταχίρι που με κεφαλιά στην κίνηση έκανε το 1-1.

Ο ρυθμός στο ματς ήταν γρήγορος με δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Στο 40' ο Μπαρσελό έπιασε ένα γυριστό σουτ με τον Ανδρέου να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά γωνία, ενώ στη συνέχεια το γέμισμα του Γεωργιόπουλου δεν βρήκε αποδέκτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος έδωσε κάθετα στον Ηλιόπουλο που σούταρε, με τον Δημόπουλο να απομακρύνει. 

Στο 65' το 1-2 με Ηλιόπουλο 

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 56' για τους γηπεδούχους με τον Διαμαντόπουλο να πιάνει ένα δυνατό βολέ από πλάγια και τον Ανδρέου να διώχνει με γροθιές σε κόρνερ. Ο Πανθουριακός που είχε πιο ορθολογική ανάπτυξη απείλησε στο 65' με τον Βασιλόπουλο να σεντράρει και τον Ζάκκα να σουτάρει στην κίνηση, όμως ο Τσώλης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζάκκας, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και ο Ηλιόπουλος με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-2.

Στο 68' μετά από γέμισμα του Γεωργιόπουλου ο Διαμαντόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ, ενώ στο 70' ο Ηλιόπουλος σούταρε από μακριά όμως ο Τσώλης του είπε "όχι".

Η ομάδα του Κ. Λαμπρόπουλου έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 80' όταν ύστερα από σέντρα του Ζώτου ο Μπουλογεώργος πήρε την καρφωτή κεφαλιά με τον Ανδρέου να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ. 

Καλύτεροι του Μιλτιάδη οι Γεωργιόπουλος, Μπάλλας και Ταχίρι, ενώ από τον Πανθουριακό ξεχώρισαν οι Βασιλόπουλος, Ζάκκας και Ηλιόπουλος.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Καρβούνης, χωρίς πάντως να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Καλά τα πήγαν οι βοηθοί Ζαρακοβίτης και Ηλιόπουλος.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Σταματόπουλος, Γαλάνης (72' Μπουλογεώργος), Αναστασόπουλος, Ταχίρι (90' Λακριντής), Διαμαντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Πιχιγιόνι, Β. Σεφεράσι, Παντσιώτης, Κωνσταντόπουλος, Μαραβέλας (76' Χαρμπίλας), Χαραλαμπόπουλος (56' Παπαδημητρίου), Ντ. Βασιλόπουλος, Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (89' Βλάχος).