Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 17:57

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-2: Ενα βαθμό για την απευθείας άνοδο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Θοδωρή Δασκαλάκη, που έβαλε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αναγέννηση Παραλίας κέρδισε χθες το απόγευμα στο "Π. Μπαχράμης" τον Κεραυνό και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

 

Η "Μπάρτσα" θα επιδιώξει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της το Ασπρόχωμα και να ελπίζει σε πιθανό στραβοπάτημα της Εράνης, ώστε να συνδυάσει την άνοδο της με την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Για να κρατήσει και μαθηματικά την 2η θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο (χωρίς να περιμένει τα μπαράζ του πρωταθλητή και την παραμονή της Καλαμάτας) θα χρειαστεί ένα βαθμό στο τελευταίο ματς με το Ασπρόχωμα. 

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, ο Κεραυνός που έχει ήδη υποβιβαστεί στη Β' τοπική, δεν παρουσιάστηκε αδιάφορος στο παιχνίδι και διεκδίκησε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχε φάσεις με πιο αξιόλογη αυτή του 33' όταν ο Σταθόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στο Λίβα έκανε το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 24' όταν σε σέντρα του Πανταζή, ο Δασκαλάκης με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του στο 65'  όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Εκτός από τα δύο γκολ έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τους Τριανταφυλάκη, Δασκαλάκη, Κάνιστρα και Βέλλη, όμως βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Κάρλος και κράτησε χαμηλά το σκορ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Σαμπιόν, Γεωργακόπουλος, Τσορώνης, Γιαμαρέλος, Μπεσσής, Κότσης, Σταθόπουλος, Δούβαλης (55' Βοσνάκης), Νικολακόπουλος (70' Παπαγεωργίου).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Λίβας, Πανταζής, Τριανταφυλλάκης, Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος, Βέλλης, Χάντζος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Αντωναίος (85' Ταμπάκης), Κάνιστρας (75' Πραστέλλας).