Τρίτη, 13 Αύγουστος 2013 20:01

Επέστρεψε στον Μιλτιάδη ο Κώστας Στυλιανόπουλος

Γράφτηκε από τον


Στην ομάδα που ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του επέστρεψε ο Κώστας Στυλιανόπουλος…

 

Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής είναι εδώ και λίγες ημέρες και πάλι παίκτης του Μιλτιάδη και θα βοηθήσει την ομάδα του Πύργου στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.
Ο Στυλιανόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει βγάλει η Μεσσηνία τα τελευταία 25 χρόνια και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Μιλτιάδη το 1986. Αγωνίστηκε μέχρι το 1990 και στη συνέχεια επέστρεψε τη σεζόν 1993-1994. Την περίοδο 1998-1999 διετέλεσε παίκτης - προπονητής στους "μελανόλευκους" και η τελευταία του θητεία ως παίκτης στον Μιλτιάδη ήταν τη σεζόν 2005-2006 στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Ετσι μετά από επτά χρόνια γύρισε και πάλι στην ομάδα του Πύργου.
Εκτός από τον Στυλιανόπουλο ο Μιλτιάδης έχει πάρει τον Θανάση Τηλεμάχου και τον Κώστα Κατρή από τον Τέλλο Αγρα, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Β. Καλογερόπουλος, Καγιάς και Θ. Γεωργιόπουλος.
Προπονητής συνεχίζει ο Γιάννης Μαραγκός που θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.
Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι  Στέλιος και Νίκος Τζωρτζίνης και ο Τάσος Λακριντής, ενώ αναζητούν έναν μεσοαμυντικό για να κλείσει το ρόστερ.
Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ενώ στη β' φάση του κυπέλλου ο Μιλτιάδης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας.