Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 21:40

Στη διάθεση Κακαλέτρη από σήμερα ο Καντούτσης

Γράφτηκε από τον
Στη διάθεση Κακαλέτρη από σήμερα ο Καντούτσης

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα (13/8) ο Τάσος Καντούτσης που θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της Καλαμάτας, μιας και επεκτάθηκε ο δανεισμός του από τον Ατρόμητο.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπήρχε στην αμυντική γραμμή και πλέον δεν προχωρά οριστικά η περίπτωση του Θωμά Μπιμπίρη. Μάλιστα ο Καντούτσης έδειξε χθες πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που χαροποίησε τον Νίκο Κακαλέτρη.
Από την άλλη πολύ καλά στοιχεία δείχνει ο 22χρονος επιτελικός χαφ Ανδρέας Γεωργακόπουλος που δοκιμάζεται από χθές και έχει μάλιστα καταγωγή από χωρίο της Μεσσηνίας. Ο Γεωργακόπουλος έχει περάσει από Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων και Προοδευτική και είναι πιθανό να αποκτηθεί.
Οσον αφορά τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό Ντία Αλιού έφυγε για την πατρίδα του προκειμένου να διευθετήσει κάποια ζητήματα και θα επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο για μόνιμη εγκατάσταση.
Από εδώ και πέρα ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και οι συνεργάτες του επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ ετοιμάζουν και κάτι καλό για τη μεσοεπιθετική γραμμή…
Υπολογίζεται πως ακόμη θα γίνουν άλλες 3 με 4 μεταγραφές.
Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου προσέγγιση με τον Μπράβο που ακόμη δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα.