Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 12:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Τελικός" για παραμονή την Κυριακή με Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον

 

 

Η Καλαμάτα νίκησε εύκολα την Κυριακή τον ΑΟ Λεβάντε με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τόσο η Ερμιονίδα όσο και η Χαλκίδα - οι δύο ομάδες που μπορεί να κυνηγήσει δηλαδή η Καλαμάτα στη μάχη της παραμονής - πέτυχαν σημαντικές εντός έδρας νίκες επί δυνατών μάλιστα αντιπάλων. Η Ερμιονίδα νίκησε τον Αιολικό και είναι στο +4 από την Καλαμάτα και η Χαλκίδα νίκησε την Δόξα Νέας Μανωλάδας και είναι στο +5 από την Μεσσηνιακή ομάδα. 

Για τους Μεσσήνιους λοιπόν τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ καθώς απομένουν μόνο τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. 

Το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Χαλκίδα έχει αποκτήσει στην κυριολεξία χαρακτήρα τελικού για την Καλαμάτα, αφού σε περίπτωση που δεν κερδίσει ουσιαστικά θα αποχαιρετήσει από τώρα την κατηγορία.

Αντίθετα, αν πάρει το τρίποντο θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς την Χαλκίδα (απέναντι στην οποία θα υπερτερεί και σε ισοβαθμία) και θα ελπίζει βάσιμα σε παραμονή, αφού η Χαλκίδα έχει δύσκολα ματς στην συνέχεια. 

Το πρόγραμμα των 3 ομάδων

Θυμίζουμε το πρόγραμμα των τριών ομάδων στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Χαλκίδα (33 βαθμοί) θα παίξει διαδοχικά με Καλαμάτα εκτός, Λουτράκι εκτός, Παναργειακό εντός, Ερμιονίδα εκτός. 

Η Ερμιονίδα (32 βαθμοί) θα παίξει διαδοχικά με Κανάρη εκτός, Παναρκαδικό εντός, Λεβάντε εκτός, Χαλκίδα εντός. 

Η Καλαμάτα (28 βαθμοί) θα παίξει διαδοχικά με Χαλκίδα εντός, Σπάρτη εκτός, Βάρδα εντός, Βύζαντα Μεγάρων εκτός. 

Προπόνηση στο Ασπρόχωμα, κομπλέ με Χαλκίδα

Χθες οι παίκτες της Καλαμάτας προπονήθηκαν στο γήπεδο του Ασπροχώματος και άρχισαν να μπαίνουν στο κλίμα του επόμενου κρίσιμου αγώνα με την Χαλκίδα. Στο ματς αυτό επιστρέφει ο Μανουσάκης που εξέτισε την ποινή του. Ενας μικροτραυματισμός του Γκίνο στο ματς με τον ΑΟ Λεβάντε λογικά δεν θα θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς οπότε η Καλαμάτα θα παραταχθεί πάνοπλη.