Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 18:24

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Το πήρε η Ενωση Λέρνας, ακολουθεί ο Ολυμπιακός Γυθείου - Μάχη στην Αρκαδία

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή ο Τσικλητήρας Πύλου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική ενώ έμαθε και την πρώτο από τους αντιπάλους του στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική.

Συγκεκριμένα, στην Αργολίδα η Ενωση Λέρνας κατέκτησε τον τίτλο μια αγωνιστική πριν τι φινάλε του πρωταθλήματος καθώς έχει διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. 

Πρεμιέρα με Λέρνα ο Τσικλητήρας στην Πύλο

Μάλιστα, σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε πριν λίγες μέρες, στην πρεμιέρα θα παίξουν Τσικλητήρα Πύλου - Λέρνα στην Μεσσηνία. 

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα είναι στον 13ο όμιλο, μαζί με τους πρωταθλητές Λακωνίας, Αργολίδας και Αρκαδίας. Φέτος οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα κερδίσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική 2016-2017.

Στην Λακωνία ο Ολυμπιακός Γυθείου θέλει μόνο ένα βαθμό για να πανηγυρίσει. Είναι έξι βαθμούς μπροστά από τον Μολαϊκό ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές. Ο Μολαϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή και η ομάδα του Γυθείου με ισοπαλία αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Ακόμη και αν χάσει όμως ο Ολυμπιακός, θα έχει την ευκαιρία να πάριε τον τίτλο με ένα μόλις βαθμό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδια με τον αδύναμο ΑΟ Αγγελώνας. 

Στην Αρκαδία συνεχίζεται η μάχη με τον Πανθυρεατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.