Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 12:23

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για τη δεύτερη σερί νίκη με Χαλκίδα από το ξεκίνημα της σεζόν!

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για τη δεύτερη σερί νίκη με Χαλκίδα από το ξεκίνημα της σεζόν!

 

Η άνετη νίκη (4-0) επί του Α.Ο. Λεβάντε κρατά ζωντανή την Καλαμάτα στη μάχη για την παραμονή στη Γ' εθνική.

Για να συνεχίσει όμως να έχει… οξυγόνο, θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς και με τη Χαλκίδα στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς που θα δώσει την προσεχή Κυριακή στο Στάδιο.

Με νίκη η "Μαύρη Θύελλα" θα μειώσει στους 2 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά και θα ελπίζει ότι θα βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Μεσσηνιακή ομάδα έχει να πετύχει δύο σερί νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν επικράτησε στην πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου με 1-0 της Δόξας Μανωλάδας και στις 4 Οκτωβρίου με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Κάτι που δείχνει και γιατί έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ με υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Η προετοιμασία για τον τελικό με Χαλκίδα θα ξεκινήσει σήμερα με πρωινή προπόνηση (11) στο γήπεδο του Ασπροχώματος, μιας και χθες υπήρχε ρεπό.

Εκλογές οι Παλαίμαχοι

Νέα διοίκηση θα εκλέξουν οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας στις 20 Απριλίου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του γηπέδου της ΕΠΣ Μεσσηνίας. 

 

Τέλος, το Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθεί τελικά το πελοποννησιακό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής ανάμεσα στον  Παναρκαδικό και τον Παναργειακό. Η ΕΠΟ άλλαξε την ημέρα του αγώνα γιατί αυτό κρίθηκε αναγκαίο για λόγους ασφαλείας από την Αστυνομία, μιας και την Κυριακή ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Παναθηναϊκό.