Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 12:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αποφασισμένη για νίκη με Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον

 

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα στην Γ' εθνική η "Μαύρη Θύελλα" την προσεχή Κυριακή θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Χαλκίδα και μόνο με νίκη θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για να αποφύγει τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια.

Η Καλαμάτα είναι στο -5 από την Χαλκίδα και στο -4 από την Ερμιονίδα. Πρέπει να περάσει μια από τις δύο ομάδες για να μείνει στην Γ' εθνική ενώ απομένουν μόνο 4 αγωνιστικές για το φινάλε. Ενδεχόμενη ισοπαλία ή ήττα την Κυριακή θα είναι λοιπόν καταδικαστική για την Καλαμάτα, στις τάξεις της οποίας υπάρχει αποφασιστικότητα για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην Χαλκίδα. Απαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα με τον Κώστα Καλογιαννίδη να περιμένει από τους παίκτες του ότι θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο στο κρίσιμο αυτό ματς. 

Αν τα καταφέρουν, τότε η Καλαμάτα θα συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα. Η ίδια θα έχει βέβαια στην συνέχεια ένα πολύ δύσκολο ματς με την Σπάρτη εκτός έδρας, όμως και οι άλλες δύο ομάδες (Χαλκίδα και Ερμιονίδα) έχουν δύσκολα ματς, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν και μεταξύ τους στην Αργολίδα. 

Πρόβλημα με Ραχίμ;

Αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε χθες στο Ασπρόχωμα με τον Ραχίμ να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και να μην γυμνάζεται. Σήμερα θα φανεί καλύτερα αν υπάρχει κίνδυνος για την συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. Στην διάθεση του Καλογιαννίδη είναι αυτή τη φορά ο Μανουσάκης που εξέτισε την ποινή του. 

Διαιτητής από Αθήνα, βοηθοί από Λακωνία, Αρκαδία

Ο διαιτητής Σφακιανάκης από την Αθήνα και βοηθοί από την Λακωνία (Πλαμαίδας) και την Αρκαδία (Βεργέτης) θα διευθύνουν το ματς της Κυριακής. 

Σάββατο 9/14

Δόξα Ν. Μανωλάδας - Σπάρτη

Κορδολαίμης, Τζαφολιάς, Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Παναρκαδικός - Παναργειακός

Μιαρής (Δωδεκανήσου) Κορτέσης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής στην Τρίπολη θα είναι ο Μεσσήνιος Χρήστος Κότσαρης.

Κυριακή 10/4

Ηρακλής Ψαχνών - Αιολικός 0-3 α.α.

Βύζας Μεγάρων - Βάρδα

Γαλάνης, Γουρνιάς, Κάλλης (Αν. Αττικής)

Κανάρης Νενήτων - Ερμιονίδα

Λέκκας, Καρμίρης, Καντάς (Λέσβου)

Καλαμάτα - Χαλκίδα

Σφακιανάκης (Αθηνών), Παλαμίδας (Λακωνίας), Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΑΟ Λεβάντε - Λουτράκι

Μαρκαντωνάτος, Καραλής, Ασημακόπουλος (Ηλείας)

 

• Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. εκτός από το Λεβάντε - Λουτράκι που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.