Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2013 20:46

Μπιστικέας: "Φύγε κ. Ράλλη δεν σε θέλουμε"

Γράφτηκε από τον

Λάβρος κατά του προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Ράλλη είναι ο Γιώργος Μπιστικέας. Ο παλαίμαχος της "Μαύρης Θύελλας" και πρώην αντιπρόεδρος του ΤΑΠ με επιστολή του στα ΜΜΕ, ζητά από τον κ. Ράλλη να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, ενώ κάνει λόγο για οφειλές σε ΙΚΑ και σε παίκτες. Επίσης ζητά και την αποχώρηση του σημερινού τεχνικού τιμ.

Αναλυτικά το κείμενο: 
«Μία από τα ίδια κύριε Ράλλη. Συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη τα περσινά, ίσως να σου γίνονται συνήθεια. Πάλι με τον τρόπο σου έδιωξες δύο μεγάλα ταλέντα του καλαματιανού ποδοσφαίρου, τους Μπιζίμη και Κουρέα.
Επειδή βλέπω μακριά και στις προβλέψεις μου δεν πέφτω έξω, θα σου έλεγα φύγε να γλιτώσεις εσύ και η ομάδα. Με τόσα τραγικά λάθη την περυσινή  σεζόν, και συ βγαίνεις και λες ότι κάνεις σχεδιασμό για την καινούρια σεζόν. Ε, τι να σου πω, έχεις θράσος.


Πάμε στα δικά μας. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσες σε αθλητική εκπομπή, έκανες ρεσιτάλ, δεν ήξερες τι έλεγες, πήγες να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, δεν είχες το θάρρος να πεις την αλήθεια για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος. Θα ήθελα λοιπόν να σου φρεσκάρω τη μνήμη σου και να απαντήσω σ’ αυτά που είπες.
Πρώτον είπες ότι τον Μαυρέα δεν τον θέλανε και δεν διευκρινίζεις ποιοι δεν τον ήθελαν. Άκου λοιπόν Αντώνη, μας κάλεσε ο κ. Ράλλης σε  έκτακτο συμβούλιο στα γραφεία του γηπέδου του Μεσσηνιακού και αφού συζητήσαμε διάφορα θέματα ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας για σένα. Και για να μην λέμε πολλά, ξέρεις πιο είναι το Συμβούλιο, μόνο ο κ. Βασιλόπουλος έλειπε. Ήμασταν πέντε μαζί με τον κ. Ράλλη. Για τον Μαυρέα ψήφισε ναι μόνο ο Γιώργος Μπιστικέας, ενώ οι άλλοι είπαν όχι. Αυτά για να τελειώνουν οι αμφιβολίες που είχες. Αυτά τα κάνω για τον εαυτό μου, διότι δεν μου αρέσουν τα μισόλογα του κ. Ράλλη. Κατάλαβες τώρα κ. Μαυρέα; Και συ βγαίνεις στην τηλεόραση και του λες, που λες Γιώργο μου;

Αλλάζουμε σελίδα. Σε ερώτηση που σου έγινε αν ήμουν αρχηγός της ομάδας, τα μάσαγες για να μη στενοχωρήσεις τους δύο συνεργάτες σου. Θα σου θυμίσω όταν κόβαμε την πίτα στο κέντρο Βεργίνα του κ. Λαγωνικάκου, θυμάσαι τι είπες στο λόγο σου; Θα σου θυμίσω εγώ. Δίπλα μου έχω τον αρχηγό της ομάδας τον κ. Γιώργο Μπιστικέα και για να σου φρεσκάρω ακόμα λίγο τη μνήμη και να μάθει ο φίλαθλος κόσμος τι ήμουν στην ομάδα, ήμουν ο επίσημος αντιπρόεδρος του ΤΑΠ και αρχηγός της ομάδας. Άμα θέλεις έχω επίσημα χαρτιά από τα γραφεία του Προέδρου Κ. Καλογιάννη.

Να λοιπόν γιατί έφτασε η ομάδα εκεί, τα χεις κάνει όλα κουλουβάχατα. Γιατί λοιπόν πας να με μειώσεις; Γιατί τόση κακία; Γιατί τόση ζήλια; Είσαι αχάριστος κ. Ράλλη, τόσα έκανα για την ομάδα. Αλλά τι λέω, εγώ σου τα έχω ξαναπεί, είσαι ευάλωτος και δεν έκανες για πρόεδρος. Πήρες τη Μαύρη Θύελλα στο λαιμό σου. Αλλά έχω να σου πω κάτι ακόμα επειδή με έθιξες. Άκου λοιπόν, αν εγώ όπως είπες στην τηλεόραση μασημένα δεν ήμουν αρχηγός, σου απαντώ ότι και αρχηγός ήμουν και αντιπρόεδρος του ΤΑΠ (τα έγγραφα εγώ τα υπέγραφα). Αντίθετα δε θα ήθελα να πέσω στο επίπεδο το δικό σου,  αλλά με αναγκάζεις, ποδοσφαιρικά μιλάμε πάντοτε. Ποτέ δεν σε είδα σαν πρόεδρο, μόνο ο Τάκης Βασιλόπουλος έκανε για πρόεδρος, αλλά ας όψεται ο τάδε που σε έκανε πρόεδρο και τα έκανες όλα μπάχαλο.

Ακόμα είπες στην καθαρεύουσα ότι είχε δημιουργηθεί θέμα με τους ποδοσφαιριστές, αν κατάλαβα καλά. Βεβαίως έτσι σας βόλευε γιατί δεν θέλατε να έχετε έναν γνώστη και ξύπνιο να βλέπει από κοντά τι κάνετε. Όμως σου λέω ότι αυτός που σου τα είπε ξέρω ποιος είναι και να του πεις ότι εγώ λέω πως είναι μεγάλος ψεύτης.
Θέλω να ξέρεις πως οι ποδοσφαιριστές με λάτρευαν και από τους 30 που είχα οι 29 έπιναν νερό στο όνομά μου, εκτός από τον Ιούδα. Και συνεχίζω να σε ρωτώ, ποιος για δύο χρόνια πήγαινε από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο; Ποιος έφερνε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο; Ποιος έλυνε τα προβλήματά τους; Ποιος πήγαινε τους ποδοσφαιριστές στον διακεκριμένο ορθοπεδικό κ. Γιάννη Στεφανούρη αφιλοκερδώς και δεν του είπατε ένα ευχαριστώ; Εγώ όλα. Εσύ ήσουν ένα τουρίστας. Ποιος είσαι εσύ που έδιωξες όλους τους Καλαματιανούς παίκτες και τους έλεγες ότι ο προπονητής, σας υπολογίζει για πέμπτη ή έκτη αλλαγή και στη θέση αυτή είχες μόνον έναν; Λάθη, λάθη, λάθη. Δεν σε πιστεύω, τους άλλους μπορείς να τους δουλεύεις, εμένα όχι. Να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει κάποια μέρα που θα απολογηθείς απέναντι στους φιλάθλους.


Ακόμη μία παρατήρηση. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα ήταν πεσμένη και βάζατε τους δανεικούς. Δεν δώσατε μια ευκαιρία στον Μπιζίμη, τον Κουρέα και όποιον άλλον είχατε στον πάγκο. Γιατί λοιπόν; Φοβηθήκατε μήπως αρέσουν στους φιλάθλους και δεν μπορείτε να τους διώξετε και αυτούς; Μια άλλη ερώτηση κ. Ράλλη. Είναι προπονητές αυτοί; Μαζί λοιπόν πιαστείτε χέρι – χέρι και να βγείτε από την πόρτα της Μαύρης Θύελλας.
Επειδή δεν πέφτω ποτέ έξω στις προβλέψεις μου, φύγετε προτού πέσουμε στο τοπικό. Προπονητές υπάρχουν με πείρα και γνώσεις που δουλεύουν την κατηγορία άνετα, όπως ο Τάσος Χατζηαγγελής, ο Νίκος Μουλατσιώτης, ο Αντώνης Μαυρέας, ο Κώστας Κλάδης και ο Μάνα. Τέλος προχωράω την αγωγή με τα παντελόνια, γιατί με τσάντισες. Για να δούμε;


Τα υπόλοιπα θα τα πω στην τηλεόραση, γιατί δεν τελείωσα ακόμη. Αρκετό κακό κάνατε στην ομάδα τη σεζόν που πέρασε, δεν βλέπεις και μόνος σου ότι απέτυχες και πρέπει να φύγεις; Να ξέρεις πως δεν θα σε αφήσουμε να ρίξεις την ομάδα στο Τοπικό φέτος, θα τα βρεις σκούρα και το καλύτερο που έχεις αν κάνεις είναι να πάρεις τους προπονητές και να φύγετε. Είναι αμαρτία να κοροϊδεύετε τους υπέροχους φιλάθλους της Καλαμάτας. Τους έχεις πει ότι χρωστάς στο ΙΚΑ 50-70 χιλιάδες ευρώ, τους έχεις πει επίσης ότι χρωστάς στους ποδοσφαιριστές το 50%. Τους έχεις πει ότι αυτά τα φτωχαδάκια που λέγονται φροντιστές είναι απλήρωτοι. Έχεις πει στους φιλάθλους ότι  ξεκινάς με επτά – δέκα παίκτες. Που πάτε κύριε Ράλλη; Δεν σε ενδιαφέρει, αρκεί να σε λένε πρόεδρο. Θα ήθελα επίσης να σου πω, να μη με θίξεις άλλη φορά, διότι εγώ έχω γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω βγάλει το Πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου, ενώ εσύ έχεις μείνει στη Δευτέρα Δημοτικού. Ήμουν ήσυχος, αλλά εσένα σ’ αρέσει να θίγεις τον άλλον. Υπομονή λοιπόν, θα μάθετε πολλά.


Τέλος, προσβάλλετε την ιστορία της Μαύρης Θύελλας και έχετε το θράσος να κάνετε σχεδιασμούς για την καινούρια σεζόν. Να παραιτηθείς προτού τη ρίξετε στο τοπικό. Ειλικρινά, όλη η Καλαμάτα διερωτάται γιατί δεν έχετε φύγει; Εκτιμώ και σέβομαι τους κ.κ. Βυθούλκα και  Γυφτέα είναι οι μόνοι που πρέπει να μείνουν στην ομάδα. Αλλά να προσέχουν. «Να φύγεις κ. Ράλλη δεν έχεις θέση στην Καλαμάτα».
Γιατί να φύγεις: Την περσινή σεζόν έδιωξες βασικούς παίκτες της ομάδας εσύ και οι προπονητές σου. Οι παίκτες αυτοί πήγαν στο Μεσσηνιακό έπαιξαν στα μπαράζ και τον ανέβασαν κατηγορία, ενώ η Καλαμάτα έπεσε. Τώρα που η Καλαμάτα έπεσε κατηγορία, τους ξαναπαίρνεις, τώρα σου κάνουν; Ποιον κοροϊδεύεις; Τι εμπιστοσύνη να σου έχουμε; Μία λέξη  υπάρχει για σένα. Φύγε. Τέτοιο κατόρθωμα μόνο εσύ μπορούσες να επιτύχεις.
Από 12 ομάδες ανέβαιναν σχεδόν 10 και εσύ τερμάτισες την Καλαμάτα τελευταία (12η).
Να είσαι σίγουρος ότι τέτοια επιτυχία δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ!!!!
Υ.Γ. Τελικά με τον Κ. Παπαδόπουλο τι γίνεται; Βοηθάει ή όχι; Μας έχετε μπερδέψει".