Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 11:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Νίκη πάση θυσία με Χαλκίδα…», λέει ο Κ. Καλογιαννίδης

Γράφτηκε από τον

 

Το πιο καθοριστικό ματς για την παραμονή θα δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα, η οποία θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Χαλκίδα για την 23η αγωνιστική της Γ' εθνικής. 

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Μεσσήνιους που είναι στο -5 από την προσεχή αντίπαλο τους και στο -4 από την Ερμιονίδα. Για να μείνουν στην κατηγορία πρέπει να περάσουν μια από τις δύο ομάδες ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Η Καλαμάτα θέλει μόνο νίκη την Κυριακή ώστε να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την Χαλκίδα και να ελπίζει πλέον βάσιμα σε παραμονή.

«Τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είναι ένα ματς δίχως αύριο και πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Αυτή την αγωνιστική θα κριθούν πολλά για την παραμονή», τόνισε ο τεχνικός των Μεσσήνιων Κώστας Καλογιαννίδης στέλοντας μύνημα νίκης για την Κυριακή.

Ξεκαθαρίζει για Ραχίμ

Αγωνιστικά, ο Ραχίμ δεν έβγαλε χθες όλο το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και από το αν θα τα καταφέρει θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του στο ματς με την Χαλκίδα. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (με 6 γκολ) και ενδεχόμενη απουσία του σίγουρα θα είναι σημαντική για την Μεσσηνιακή ομάδα. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν οπότε ο Καλογιαννίδης περιμένει μόνο τον Ραχίμ για να καταλήξει όσον αφορά τους 11 που θα ξεκινήσουν την Κυριακή.