Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:30

Στις 20 Απριλίου ο προημιτελικός της 11ης Περιφέρειας

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός αγώνας της 11ης Περιφέρειας, στην οποία αγωνίζονται και Μεσσήνιοι παίκτες, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων.

Η 11η Περιφέρεια, που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Δρούγα, θα αντιμετωπίσει την 10η Περιφέρεια, στην οποία παίζουν παίκτες από Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ηλεία, Αχαϊα). Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Κορίνθου και θα είναι νοκ άουτ με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Θυμίζουμε ότι στην 11η Περιφέρεια παίζουν οι επιλεγμένοι παίκτες από Μεσσηνία, Λακωνία και Αρκαδία. 

Προπόνηση την Τετάρτη

Η προπόνηση της ομάδας της 11ης Περιφέρειας εν όψει του αγώνα με την 10η Περιφέρεια θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 4.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. 

Οι παίκτες που έχουν κληθεί να συμμετέχουν στην προπόνηση από την Μεσσηνία είναι οκτώ, οι  Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος. 

 

Εχουν κληθεί ακόμη οι Βαγγέλης Δράνιας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας από την Αρκαδία και οι Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Χρήστος Απαλοδήμας.