Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2013 20:55

Ψάχνει για γκολκίπερ η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Κακαλέτρης  έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να χτίζει την Καλαμάτα της νέας σεζόν. Το ρόστερ όμως δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, αφού ο νεαρός τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση αναζητούν έναν γκολκίπερ. Ακόμα στα "σκαριά" είναι και η απόκτηση ενός μέσου.

Για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.  Χθες έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Ζαρόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη. Ο ταλαντούχος πορτιέρο αγωνιζόταν μέχρι το Γενάρη στην Καλαμάτα και ίσως γίνει κάποια διερευνητική επαφή. Προτεραιότητα όμως αποτελεί η απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρο. Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος που δοκιμάζεται στις προπονήσεις, αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων και Προοδευτική. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πλέον ενδιαφέρον για τον Μπράβο, όπως και για τον Μπιμπίρη.
Αγωνιστικά, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ σήμερα υπάρχει ρεπό λόγω της γιορτής της Παναγίας. Την Παρασκευή θα γίνει εκ νέου διπλή προπόνηση. Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και όλα τα φιλικά που θα δώσει η "Μαύρη Θύελλα" στο διάστημα της προετοιμασίας.