Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2013 20:57

Μεσσηνιακός: Φιλικό την Παρασκευή με τους νέους του Αστερα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνιακός: Φιλικό την Παρασκευή με τους νέους του Αστερα Τρίπολης

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα θα έχει την Παρασκευή ο Δημήτρης Τσάκωνας. Ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί στις 6.45 το απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" την ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά τεστ της προετοιμασίας μετά από αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Μελιγαλά. Δεν θα αγωνιστεί μόνο ο Βαγγέλης Τσουκάλης που χτύπησε στην ωμοπλάτη στο πρώτο ματς της σεζόν και θα μείνει για 10 μέρες εκτός προπονήσεων.  Στο μεθαυριανό τεστ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Σταύρος Τσουλάκος που καθυστέρησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Να σημειωθεί πως την Κυριακή θα δοθεί η φιλική ρεβάνς με τον Εθνικό στο Μελιγαλά, ενώ στις 25 Αυγούστου ο Μεσσηνιακός θα παίξει εκτός έδρας με τη Σπάρτη και προσμένει ενημέρωση για το πότε θα γίνει το αντίστοιχο φιλικό στην Καλαμάτα.
Αγωνιστικά, χθες έγινε προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ σήμερα υπάρχει ρεπό.


Στα 'σκαριά" δύο μεταγραφές


Ο Μεσσηνιακός μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες προετοιμασία, αλλά ακόμα το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Οι καλαματιανοί κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, ενώ δεν θα πουν "όχι" αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση μέσου. Ενας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο 28χρονος αμυντικός Θωμάς Μπιμπίρης που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ρόδο, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Βάντερσον της Παναχαϊκής.
Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού ψάχνουν και στη ξένη αγορά με σκοπό να αποκτηθούν δύο παίκτες (στόπερ και φορ) που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.