Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2013 21:06

Με Σπερχογεία και Ολυμπιακό Κ. τα πρώτα φιλικά του Παμίσου

Γράφτηκε από τον
Με Σπερχογεία και Ολυμπιακό Κ. τα πρώτα φιλικά του Παμίσου

Την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ξεκίνησε τη Δευτέρα ο Πάμισος. Την ίδια μέρα έμαθε και τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους. Η Μεθώνη είναι το πρώτο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι Νησιώτες στο δρόμο για τον τίτλο.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δεν στέκεται πάντως στη κλήρωση. Για τον τεχνικό του Παμίσου "Το πρόγραμμα δεν βγάζει ποτέ πρωταθλητή. Θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα δεν παίζει κανένα ρόλο".

Εκλεισε τα πρώτα φιλικά

Ο Γ. Αργυρόπουλος έκλεισε και τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας. Η αρχή θα γίνει στις 24 Αυγούστου με τη Σπερχογεία, ενώ στις 28 ο Πάμισος θα παίξει με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Και τα δύο τεστ θα δοθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Ακόμα η φιλόδοξη ομάδα θα παίξει και με την ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ θα γίνουν φιλικά και με ομάδες Γ' εθνικής.
Αγωνιστικά αύριο υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Παρασκευή. Το ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, μιας και θα αποκτηθούν ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, ενώ ίσως γίνει και προσθήκη μέσου.