Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 13:40

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Διακοπή λόγω τραυματισμού του βοηθού Σερεμέτη - Χάνουν το ματς οι "Ταύροι"

Γράφτηκε από τον

 

Διακόπηκε στο 57ο λεπτό, ο χθεσινός αγώνας στο "Γ. Λουκαρέας" ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τη Σπερχογεία, εξαιτίας του τραυματισμού του βοηθού διαιτητή Παναγιώτη Σερεμέτη.

Στο συγκεκριμένο λεπτό ο κ. Σερεμέτης δέχτηκε μπουκάλι στο πρόσωπο (αριστερή πλευρά πίσω από το αυτί) και δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας προχώρησε στην διακοπή του ματς φεύγοντας με τον κ. Σερεμέτη και τον α' βοηθό Στ. Λάμια για τα αποδυτήρια. Αμέσως κλήθηκε στα αποδυτήρια η γιατρός του αγώνα Αφροδίτη Θεοδωρακοπούλου, η οποία παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον κ. Σερεμέτη, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, καθώς ζαλιζόταν και πήγε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Τελικά αργά το βράδυ πήρε εξιτήριο. Οπως φάνηκε από τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε, δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και έτσι ο κ. Μπλάνας ενημέρωσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων ότι το ματς διακόπτεται οριστικά.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Μπλάνας αναφέρει ότι το μπουκάλι το έριξε στο βοηθό, ο ποδοσφαιριστής της Σπερχογείας Κλ. Παπανικολόπουλος, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής και καθόταν στην εξέδρα. Ετσι το φ.α. έκλεισε εις βάρος της Σπερχογείας και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ, θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Κ.Α.Π., εκείνο που προβλέπεται είναι πως η Σπερχογεία θα χάσει τον αγώνα με τον Απόλλωνα με σκορ 3-0 και θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Παίκτης στο αυτόφωρο

Στο γήπεδο λίγη ώρα μετά την διακοπή του ματς, έφτασε και αστυνομική δύναμη για να βοηθήσει ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ο κ. Μπλάνας ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο ποδοσφαιριστής Κλ. Παπανικολόπουλος, ο οποίος ήταν στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια προκάλεσε τον τραυματισμό του Σερεμέτη και λίγο μετά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Οι άνθρωποι της Σπερχογείας, όπως και αρκετοί φίλαθλοι υποστήριξαν ότι ο κ. Παπανικολόπουλος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και κακώς συνελήφθη. Καταδικάζουν το γεγονός, αναγνωρίζουν ότι αυτό που συνέβη θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα τους και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην έχει δικαστικές περιπέτειες ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Προβάδισμα νωρίς με Ντόκο

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο τους τη νίκη ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην Α' τοπική.

Ο Απόλλωνας ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ντόκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από την πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής αιφνιδίασε τον Τσούλο και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα. Στη συνέχεια η Σπερχογεία, προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε ευκαιρίες, κυρίως με τους Κουλόπουλο (40' σουτ), Ι.Ν. Γιακουμή (44' φάουλ) και Φίλαϊ (56' κεφαλιά).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαργιόλης, Πανταζής (26' λ.τρ. Κορομηλάς), Ζέππος, Κλουβάτος, Σκιάς, Λάζαρης, Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα, Ντόκο, Ε. Τσουλάκος (50' Δ. Τσουλάκος).

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Ι.Χρ. Γιακουμής, Δημητρίου, Δικαίος, Γ. Δωδέκατος, Ζουμπόπουλος, Κουλόπουλος, Φίλαϊ, Χριστόπουλος, Παγώνης, Ι.Ν. Γιακουμής.