Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 16:34

Κίνδυνος τραυματισμού στην κατεστραμμένη κερκίδα του γηπέδου των Φιλιατρών!

Γράφτηκε από τον

Φωτογραφία από την κερκίδα του γηπέδου των Φιλιατρών που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Νίκος Φρούσος.

Ο πρώην προπονητής της Κυπαρισσίας και παλιός παίκτης της Εράνης εστιάζεται πολύ σωστά στον κίνδυνο τραυματισμού των θεατών που βλέπουν τους αγώνες της Φιλιατρινής ομάδας, μιας και τα ξύλα έχουν σαπίσει και τα σίδερα έχουν σκουριάσει.

Τι γράφει στο fb ο Φρούσος 

Ας δούμε τι γράφει στον λογαριασμό του ο Νίκος Φρούσος και ας ελπίσουμε σύντομα η δημοτική αρχή να επιλύσει το σημαντικό πρόβλημα, που εγκυμονεί κινδύνους για τους δημότες-φιλάθλους:

"Μια εικόνα χίλιες λέξεις όπως πολύ σωστά λέει και ο θυμόσοφος λαός μόνο που μαζί με την εικόνα εγώ θα αναφέρω το προφανές απλά για να τονίσω την σοβαρότητα του προβλήματος! Οι πάλαι ποτέ κερκίδες του γηπέδου της Εράνης έχουν μετατραπεί σε μια σχεδόν μάζα σκουριασμένων σίδερων και σαπισμένων ξύλων! Κάθε βήμα πάνω στο ερειπωμένο αυτό κατασκεύασμα είναι και μια πρόκληση του καθενός με την τύχη του. Δε θέλω να εστιάσω τόσο στην αντιαισθητική και συνάμα ντροπιαστική εικόνα του γηπέδου που θα έπρεπε να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, όσο στο γεγονός ότι πραγματικά είναι επικίνδυνο και τίθεται σοβαρά το ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας όσων θαρραλέων αποφασίσουν να παρακολουθήσουν από εκεί κάποιον αγώνα της ομάδας μας! Απλά κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και ελπίζω οι αρμόδιοι να επιλύσούν το θέμα άμεσα"!