Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 17:58

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-6: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ!

Γράφτηκε από τον

 

Εβρεξε γκολ το βράδυ του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης" εκεί όπου ο Μιλτιάδης επικράτησε με 6-3 του Α.Ο. Φαραί σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

 

Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος μιας και ο στόχος τους, της άνετης παραμονής έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετό καιρό έπαιξαν ελεύθερα και διεκδίκησαν τη νίκη ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.  Ο Μιλτιάδης, που έπαιξε δίχως τους Μπαρσελό, Γεωργιόπουλο, Καλογήρου και Καραμπότσο, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε στο ημίχρονο 4-1. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες βρήκαν δίχτυα ακόμη δύο φορές και φτάσαμε στο 3-6, αποτέλεσμα που θυμίζει και λίγο... Αγγλία.

Τα γκολ

Στο 6' ο Ζώτος με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και στο 13' με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 14' μετά από φάουλ του Πέτσι και σύγχυση στην περιοχή ο Παχής με πλασέ "έγραψε" το 1-2. Στο 19' Παυλόπουλος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-3. Στο 30' ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Μπουλογεώργος, που πετάχτηκε στο α' δοκάρι με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4. Στο 48' από φάουλ του Πέτσι ο Καπακλής με κεφαλιά μείωσε σε 2-4. Στο 64' ο Διαμαντόπουλος με μακρινό φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μάρη και έκανε το 2-5. Στο 75' από φάουλ του Καπακλή ο Μούσα με κεφαλιά πέτυχε το 3-5. Στο 92' ο Αναστασόπουλος με κούρσα έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια και "έκοψε" την μπάλα στον Διαμαντόπουλο, αυτός την κοντρόλαρε ωραία και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-6

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Μάραντος (52' Δοβλέτης), Βαβαρούτσος (65' Μπίτσικας), Μούσα, Σεριάτος, Λικάι (75' Παπαδόπουλος), Πέτσι, Τσέρτος, Παχής.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλας, Σταματόπουλος, Γαλάνης, Αναστασόπουλος, Ταχίρι, Διαμαντόπουλος, Μπουλογεώργος (84' Αλεξόπουλος), Παυλόπουλος (81' Λακριντής).