Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 13:34

Κουτσοκούμνης: "Να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο"

Γράφτηκε από τον

 

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, στο μισάωρο που έμεινε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και προτού πάει να συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή, είπε στα μέλη του συμβουλίου ότι πρέπει να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο.

 

Δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση η παρουσία του εκπροσώπου της FIFA και προέδρου της κυπριακής Π.Ο., Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στο έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ με θέμα συζήτησης το επικείμενο ποδοσφαιρικό Grexit.

Κατά τη μισάωρη παραμονή του στην αίθουσα που γίνεται η συνεδρίαση, φέρεται να είπε ότι "πρέπει να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο", δείχνοντας την διάθεσή του να προκύψει λύση και να μην επικρατήσει το απευκταίο σενάριο της ποδοσφαιρικής απομόνωσης.

Ο κ. Κουτσοκούμνης, δεν φέρεται να είπε κάτι εξειδικευμένο όπως για την Επιτροπή Δεοντολογίας, ούτε να πρότεινε κάτι συγκεκριμένο για την αλλαγή του καταστατικού, ώστε να μπορέσουν εκδικαστούν υποθέσεις πριν την σύστασή της. Πάει στον Σταύρο Κοντονή για να βρεθεί λύση, αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ, διότι στην FIFA δεν θέλουν το Grexit.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον περσινό νόμο, λέγοντας ότι "χαθήκαμε στη μετάφραση πέρυσι" και εννοούσε ότι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατάλαβαν ότι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ θα μπορεί να αναβάλει ο υφυπουργός το Κύπελλο Ελλάδας και όχι με δική του απόφαση.

Πηγή: sport24.gr

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ