Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 14:12

Μανωλάς για Μ. Γιουνάιτεντ: "Θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν"

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Μανωλάς ρωτήθηκε για το φημολογούμενο φλερτ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν σε συνεργασία με τη Ρόμα.

Το απόγευμα της Δευτέρας διέρρευσε η πληροφορία πως ο ατζέντης του Κώστα Μανωλά συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και συζήτησαν την προοπτική να μετακομίσει ο Έλληνας άσος στο "Old Trafford", και όπως ήταν λογικό ο Έλληνας διεθνής στόπερ ρωτήθηκε  μετά το ματς με την Μπολόνια από τους Ιταλούς δημοσιογράφους για το φημολογούμενο φλερτ.

"Δεν ξέρω τίποτα για αυτό το θέμα. Οφείλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πάρω από κοινού με τη Ρόμα την απόφασή μου", δήλωσε ο 24χρονος άσος, αφήνοντας ουσιαστικό ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, είτε παραμονής είτε φυγής.

Όσον αφορά δε στην ισοπαλία 1-1 με την Μπολόνια στο "Olimpico" με την οποία η Ρόμα απομακρύνθηκε αρκετά από τη 2η θέση (δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League), απάντησε:

"Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μας έλειψε μόνο το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν παίζεις καλά και δεν έρχονται οι τρεις πόντοι είναι μόνο ατυχία.

Δεν πρέπει όμως να τα παρατήσουμε, θα πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα τα πάντα είναι πιο δύσκολα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Η Νάπολι έχει να παίξει στο Μιλάνο με την Ίντερ και έπειτα έρχεται και στο Olimpico".

Πηγή: sport24.gr