Παρασκευή, 16 Αύγουστος 2013 20:38

Με Μοροσάνου η "πρώτη" της Εράνης!

Γράφτηκε από τον
Με Μοροσάνου η "πρώτη" της Εράνης!

Στο γήπεδο μπήκαν πριν λίγο οι παίκτες της Εράνης ξεκινώντας την προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής στο οποίο θα λάβουν μέρος μετά από 7 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στη Δ' εθνική!

Η "πρώτη" πραγματοποιήθηκε στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, εκεί που θα είναι και η έδρα της Εράνης, και μετά τη διανομή του αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Διονύσιο Καλογερόπουλο, παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου.
Στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση της σεζόν σε χαλαρούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Παναγιώτου που θα έχει για συνεργάτη τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Αθανασόπουλο.
Η έκπληξη που επιφύλλασαν οι Φιλιατρινοί ήταν η παρουσία του Σίλβιο Μοροσάνου, ο οποίος μετά από 7 χρόνια επέστρέψε στην Εράνη. Ο 27χρονος μέσος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κυπαρισσία και είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική.
Από εκεί και πέρα στην Εράνη δεν μιλούν για τίτλο και άνοδο στη Γ' εθνική, αλλά για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας που φυσικά θα βάλει ψηλά τον πήχη, με την πρωτιά πάντως να μην αποτελεί αυτοσκοπό.
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν λίγοι έμπειροι παίκτες και αρκετοί νεαροί που πήραν πολύτιμες εμπειρίες στη Δ' εθνική. Συγκεκριμένα συνεχίζουν οι:
Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κώτσος, Νίκος Κόλλιας, Σπύρος Αντωνόπουλος, Στέλιος Διαμαντόπουλος, Θανάσης Γκίνο, Ακης Μιχαλακόπουλος, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Χαράλαμπος Νικολόπουλος, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Γιώργος Λινάρδος και ο Σταύρος Γιάννης που είναι εσωτερική μεταγραφή.
Οι μεταγραφικές κινήσεις των "πρασίνων" είναι έξι, οι Ανδρέας Χρονόπουλος, Γκρέτσα Αλμπαν, Στέλιος Μπεγλετζής, Aντρέι Κιούτακ, Γρηγόρης Αναστασόπουλος και ο Σίλβιο Μοροσάνου. Επίσης από τη Νίκη Πλάτης προωθήθηκαν οι Δημήτρης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Σταύρος Τζαβαλάς, Ηλίας Αντωνόπουλος, Σωτήρης Βλασσόπουλος, Χρήστος Παρασκευόπουλος και Γιάννης Λεβεντάκης.