Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 18:01

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ολυμπιακός Γυθείου αντίπαλος της Πύλου

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός Γυθείου κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Λακωνία και θα είναι ένας από τους αντιπάλους του Τσικλητήρα Πύλου στα μπαράζ ανόδου για την Γ' εθνική. 

Στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός πήρε 0-0 στους Μολάους από τον δεύτερο Μολαϊκό, διατήρησε το +6 και στέφθηκε πρωταθλητής. 

Στην Αργολίδα η Ένωση Λέρνας είχε πάρει τον τίτλο από την προηγούμενη εβδομάδα. Για την τελευταία αγωνιστική έφερε εντός έδρας 2-2 με τον δεύτερο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και πήρε τον τίτλο με πέντε βαθμούς διαφορά. 

Πάνε για μπαράζ στην Αρκαδία 

Στην Αρκαδία συνεχίζεται η μάχη με τον Πανθυρερατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ απομένει μόνο μια αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος. Αν παραμείνουν ισόβαθμοι, που είναι και το πιο πιθανό, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε αγώνα μπαράζ. Την τελευταία αγωνιστική ο Πανθυρεατικός παίζει στο Αστρος με το Κορακοβούνι και η Δόξα Μεγαλόπολης στον Τυρό με τον τοπικό Ολυμπιακό. 

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ' εθνική θα ξεκινήσουν στις 15 Μαϊου με τον Τσικλητήρα να αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Αρκαδίας, Λακωνίας και Αργολίδας, σε όμιλο τεσσάρων ομάδων όπου θα παίξουν όλοι με όλους σε πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών και οι δύο πρώτοι θα πάρουν το εισιτήριο για την Γ' εθνική. 

 

Σύμφωνα με την κλήρωση στην πρεμιέρα θα παίξουν Τσικλητήρας Πύλου - Λέρνα στην Μεσσηνία.