Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 13:11

Προπόνηση στον Κορδία σήμερα για την περιφερειακή ομάδα

Γράφτηκε από τον

 

Η προπόνηση της ομάδας της 11ης Περιφέρειας εν όψει του αγώνα με την 10η Περιφέρεια θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 4.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. 

 

Οι παίκτες που έχουν κληθεί να συμμετέχουν στην προπόνηση από την Μεσσηνία είναι οκτώ, οι  Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος. 

Εχουν κληθεί ακόμη οι Βαγγέλης Δράνιας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας από την Αρκαδία και οι Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Χρήστος Απαλοδήμας. 

 

Η προπόνηση γίνεται εν όψει του προημιτελικού αγώνα της 11ης Περιφέρειας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Η 11η Περιφέρεια, που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Δρούγα, θα αντιμετωπίσει την 10η Περιφέρεια, στην οποία παίζουν παίκτες από Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ηλεία, Αχαϊα). Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Κορίνθου και θα είναι νοκ άουτ με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ