Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 15:32

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βεβαιότητα για παραμονή μετά το διπλό στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

 

Πριν μερικές εβδομάδες ο Ηρακλής Καλαμάτας βρέθηκε πολύ κοντά στον υποβιβασμό από την Α1 στην Β' τοπική, ωστόσο το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν γλυκό για τους Καλαματιανούς.

Οι νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια έφεραν την ομάδα να παίζει την κατηγορία την περασμένη Κυριακή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Μεθώνη.

Οι παίκτες του Βασίλη Μπλέτσα έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-1 και πλέον ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή. Συγκεκριμένα, απέφυγαν την 13η θέση και τον απευθείας υποβιβασμό και θα μείνουν στην κατηγορία αν καταφέρει ο πρωταθλητής της Α' τοπικής Τσικλητήρας Πύλου να πάρει το εισιτήριο για την Γ' εθνική. 

Στον Ηρακλή πιστεύουν ότι η ομάδα της Πύλου δεν θα χάσει την ευκαιρία. Ο παράγοντας της ομάδας Μιχάλης Κουτίβας τονίζει: «Η ομάδα για άλλη μια φορά έδειξε χαρακτήρα και βγήκε από τη δύσκολη θέση. Είναι πολύ σημαντικό για μας να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πλέον το θεωρούμε βέβαιο καθώς πιστεύουμε ότι ο Τσικλητήρας Πύλου θα κερδίσει την άνοδο του στην Γ" εθνική».

Ο έμπειρος παράγοντας τονίζει ότι το καλό κλίμα, η ενίσχυση που έγινε αλλά και η δουλειά του Μπλέτσα ήταν τα στοιχεία που ανέτρεψαν την κατάσταση και έβγαλαν τον Ηρακλή από την δύσκολη βαθμολογική θέση που ήταν το προηγούμενο διάστημα. 

«Τα πιο σημαντικά στοιχεία ήταν το καλό κλίμα, η επίμονή όλων μας και η αφοσίωση στο στόχο. Είδαμε όλα τα ματς ξεχωριστά, ένα ένα και με ηρεμία και ψυχραιμία στα αποδυτήρια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. 

Σημαντικότατη ήταν επίσης η ενίσχυση της ομάδα με δύο πολύ καλούς παίκτες, τους Πανταζή και Καραγιάννη που πίστεψαν και αυτοί ότι μπορούμε να μείνουμε. Δύο παίκτες, που ειδικά στο θέμα του γκολ έδωσαν τις λύσεις που περιμέναμε καθώς μέχρι την απόκτηση τους, η ομάδα ήταν μεν καλή αλλά είχε πρόβλημα στο γκολ.

 

Επιπλέον επιβραβεύθηκε ο Βασίλης Μπλέτσας ο οποίος όλο το διάστημα έκανε πολύ καλή δουλειά».