Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 11:40

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εχασε μετά από 4,5 μήνες και 10 σερί νίκες!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εχασε μετά από 4,5 μήνες και 10 σερί νίκες!

 

Το εντυπωσιακό νικηφόρο και αήττητο σερί του Τσικλητήρα έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή στα Αρφαρά.

Η ομάδα της Πύλου βρέθηκε σε κακή μέρα και μοιραία γνώρισε την ήττα- μετά από 4,5 και παραπάνω μήνες και 10 σερί νίκες- με 1-0 από τον Αστέρα. Τελευταία φορά που ο Τσικλητήρας έχασε ήταν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με 2-3 στη Μεθώνη από τον Α.Ο. Φαραί για την 11η αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η συντριβή στον Κορδία με 5-1 από τον Πανθουριακό.

Οι παραπάνω ήταν μέχρι και την 28η αγωνιστική οι μοναδικές ήττες για τους πρωταθλητές, που στο δεύτερο γύρο είχαν κερδίσει όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (2-2 στις 16 Γενάρη).

Η τρίτη φετινή ήττα δεν έχει βέβαια συνέπειες, με δεδομένο ότι ο Τσικλητηρας έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο από τις 3 Απριλίου.  Γι' αυτό και ο Νίκος Κακαλέτρης δίνει ευκαιρίες και σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, μιας και το μυαλό βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική, τα οποία ξεκινούν στις 15 Μαΐου 

"Μετά την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος θέλουμε να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις για την Α' τοπική και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για τα μπαράζ", το σχόλιο του προπονητή του Τσικλητήρα.

 

Τα δύο εναπομείναντα ματς στο πρωτάθλημα είναι με τη Σπερχογεία και την τελευταία αγωνιστική με τον Πάμισο. Για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Δούνιας, ενώ επιστρέφει ο Ανταλής που εξέτισε την ποινή του.