Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 11:59

Αναβλήθηκε η προπόνηση της Περιφερειακής ομάδας

Γράφτηκε από τον

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση της ομάδας της 11ης Περιφέρειας.

Η προπόνηση ήταν να γίνει το μεσημέρι στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία όμως τελικά δεν υπήρξε δυνατότητα να έρθουν στην Καλαμάτα οι 6 παίκτες από την Λακωνία και οι 4 από την Αρκαδία. Αποφασίστηκε λοιπόν ότι δεν υπήρχε λόγος να κληθούν στο γήπεδο μόνο οι 8 Μεσσήνιοι παίκτες. 

Έτσι δεν θα γίνει τελικά προπόνηση εν όψει του προημιτελικού αγώνα της 11ης Περιφέρειας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Η 11η Περιφέρεια, που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Δρούγα, θα αντιμετωπίσει την 10η Περιφέρεια, στην οποία παίζουν παίκτες από Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ηλεία, Αχαϊα). Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Κορίνθου και θα είναι νοκ άουτ με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

 

Θυμίζουμε πως την ομάδα της 11ης Περιφέρειας απαρτίζουν οι  Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος από την Μεσσηνία οι  Βαγγέλης Δράνιας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Σακελλαράκης, Χρήστος Τσουμπλέκας από την Αρκαδία και οι Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Χρήστος Απαλοδήμας από την Λακωνία.