Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 14:04

ΜΕΘΩΝΗ: Η διοίκηση αναλαμβάνει την ευθύνη για τον υποβιβασμό

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ: Η διοίκηση αναλαμβάνει την ευθύνη για τον υποβιβασμό

 

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει όλη την ευθύνη για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β' τοπική εξέδωσε η διοίκηση της Μεθώνης, μετά τον άτυχο αγώνα με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι διοικούντες του ΑΟΜ κάνουν λόγο για απειρία τους που επέφερε τον υποβιβασμό, ενώ μιλούν παράλληλα και για "καλαματιανές κλίκες"…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Μεθώνης έχει ως εξής:

"Η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα. Κι όχι για τον υποβιβασμό, άλλωστε αναλάβαμε μια ακέφαλη ομάδα που φτιάξαμε σχεδόν από το μηδέν και όλα ήταν στο πρόγραμμα από την στιγμή που συμμετέχεις σε ένα πρωτάθλημα, αλλά γιατί συνειδητοποιήσαμε τις ευθύνες μας, τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Είχαμε άγνοια σε πολλά θέματα, και ακόμα έχουμε, όχι όμως λόγω ανευθυνότητας, αλλά λόγω απειρίας. Γιατί το ποδόσφαιρο σου μαθαίνει πολλά πράγματα. Και δεν εννοούμε τεχνικά, αλλά ηθικά. Είμαστε μια νέα διοίκηση, μακριά από όλες αυτές τις Καλαματιανές κλίκες, που στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας έσοδα και των χορηγών μας και όχι σε μεγάλα κεφαλαία και επιδοτήσεις, που υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, τις αξίες του και το ευ αγωνίζεσθαι. Και δεν θα σταματήσουμε!!! Θα επιστρέψουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη μας ξανά, όπως χθες (γελάει ακόμα ο κόσμο κ. Αλεξέα με το πέναλτι που εκτελέστηκε 3 φορές!!!). Δεν θέλουμε να μακροσκελίσουμε, θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και φυσικά τον κόσμο μας που στάθηκε όλη την χρόνια στο πλευρό μας. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη του υποβιβασμού και των συνεπειών αυτού".