Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 15:45

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ενημερώθηκαν από τον Νίκα για τις εργασίες στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκε προχθές το βράδυ ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Θουρίας, παρουσία του προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Θουρίας Κωνσταντίνου Μιχαλοπούλου και της Δημοτικής Συμβούλου Χρυσής Λιάππα, υπεύθυνης για τη Δημοτική Ενότητα Θουρίας.

 

Η κουβέντα αναλώθηκε κυρίως στο γήπεδο της Θουρίας. Ο δήμαρχος γνωστοποίησε ότι αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκε επανασπορά του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, για την υδροδότηση και προς ενίσχυση της υπάρχουσας δεξαμενής, χωρητικότητας 10 κυβικών μέτρων, ο Δήμος αγόρασε και δεύτερη δεξαμενή, ίσης χωρητικότητας. Θα υπάρχει επομένως αρκετό νερό για πότισμα του χλοοτάπητα το καλοκαίρι, ενώ έχει εγκατασταθεί και αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Για τη συντήρηση του δρόμου πρόσβασης στο γήπεδο, ο δήμαρχος ανέφερε ότι πριν τη διενέργεια οποιασδήποτε εργασίας απαιτείται διαπλάτυνση. Ο δήμος ζητεί υπεύθυνες δηλώσεις παραχώρησης γης από τους όμορους προς το δρόμο αυτό ιδιοκτήτες, για τη διαπλάτυνση της οδού.

 

Σχετικά με την κατασκευή κερκίδων, αποδυτηρίων κ.λπ., εντός του 2016 θα γίνει προσπάθεια δημοπράτησης ανάλογα με τις οικονομικές εξελίξεις. Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πολύ καλή πορεία της ομάδας, η οποία τόνισε ότι προβάλλει τη Θουρία.