Κυριακή, 18 Αύγουστος 2013 22:32

Θέλει άνοδο στην Α1 ο Αστέρας Μικρομάνης

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Αστέρα Μικρομάνης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Β' τοπικής. Στο γήπεδο της Μικρομάνης βρέθηκε η διοίκηση του Αστέρα με τον πρόεδρο Δήμο Γαλανάκη και μετά τη διανομή του αθλητικού υλικού, ακολούθησε ο αγιασμός από τον πατέρα Βασίλειο και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Σταύρου Φράγκου.



Αισιόδοξος ο Σταύρος Φράγκος

Ο Αστέρας Μικρομάνης λαμβάνει μέρος για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής και στόχος είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, κάτι που φαίνεται και από τα λόγια του προπονητή: "Θέλαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό από πέρυσι και με λίγες προσθήκες να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Υπάρχουν δυνατότητες και στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Θα γίνει δυνατό πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους μιας και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και θα προχωρήσουν αυτές που θα έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους".
Τα νέα πρόσωπα στον Αστέρα Μικρομάνης είναι τέσσερα.
Ο Παναγιώτης Πραστέλας αποκτήθηκε από τον Αίαντα, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος επέστρεψε από τη Σπερχογεία και ακόμη ήρθαν ο Κώστας Χασάπης από το Μάνεση και ο Παναγιώτης Νίκας από την Αβία.
Επίσης προφορική συμφωνία έχει επέλθει με τον έμπειρο μέσο Σάκη Αντωναίο που απομένει να πάρει το δελτίο του από τον Αστέρα Αρφαρών για να ανακοινωθεί.

Το ρόστερ

Το ρόστερ του Αστέρα Μικρομάνης το αποτελούν οι:
Βασίλης Μητσέας, Παναγιώτης Μπρέγκου, Δημήτρης Αναζίκος, Βαγγέλης Ζούζουλας, Κώστας Χασάπης, Θανάσης Καρδάσης,
Ι.Χ. Καρδάσης, Μιχάλης Σκαρπαλέζος, Βαγγέλης Αλεξόπουλος,
Γ. Μωραγιάννης, Π. Μπούρας - Σουλιμάς, Παναγιώτης Νίκας,
Γ. Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Καρδάσης, Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Σκαρπαλέζος, Σ. Μπαρούνης, Παναγιώτης Μαραγκός, Δημήτρης Φράγκος, Παναγιώτης Πραστέλας.