Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 14:05

Ταπεινωτική ήττα με 7-0 της Καλαμάτας στη Σπάρτη και μαθηματικός πλέον υποβιβασμός

Γράφτηκε από τον

Η Σπάρτη υποδέχεται την Καλαμάτα για την 24η αγωνιστική της Γ' εθνικής. 

Ταπεινωτική ήττα με 7-0 γνώρισε η Καλαμάτα από την πρωτοπόρο Σπάρτη στην Λακωνία και έτσι υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Οι Μεσσήνιοι επιστρέφουν έτσι στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια. 

Τελικό 7-0 για την Σπάρτη.

89' Στο 83' ο Δημολιός και στο 88' ο Κρεββατάς έχουν φτάσει το σκορ στο 7-0 σε μια ντροπιαστική ήττα για την Καλαμάτα. 

67' Ο Κοιλιάρας πετυχαίνει το 5-0 με την Σπάρτη να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και την Καλαμάτα να γνωρίζει τη συντριβή. 

62' Γκολ 4-0 για την Σπάρτη με τον Μεσσήνιο Κώστα Ηλιόπουλο. Μια ακόμη βαριά ήττα για την Καλαμάτα με την οποία σφραγίζεται και μαθηματικά ο υποβιβασμος. 

52' γκολ 3-0 η Σπάρτη με τον Σιώπη.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Σπάρτη, 2-0 προηγείται η ομάδα της Λακωνίας. 

45' Ημίχρονο 2-0 στη Σπάρτη.

44΄ 2-0 η Σπάρτη με πέναλτι του Αναστασάκου. Το κέρδισε ο Βιγιαφάνε από τον Κανταρτζή. Στο Αργος, ο Παναργειακός πέτυχε το 3-0 με τον Τσόφλιο. 

28' Παραμένει το 1-0 στη Σπάρτη. αναγκαστική αλλαγή έκανε η Καλαμάτα καθώς χτύπησε κι βγήκε ο Κολημήτρας και μπήκε ο Μανουσάκης.. Στο Αργος ο Παναργειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Ετόφ. 

20' Στο Αργος, Παναργειακός - Λεβάντε 1-0 στο 20' με Ετόφ

18' Η Σπάρτη προηγείται στο σκορ και ελέγχει το ματς στο ξεκινημα του

6' Γκολ 1-0 η Σπάρτη μόλις στο 6' με σέντρα σουτ του Κοιλιάρα που πέρασε μπροστά από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. 

5' H Kαλαμάτα με ήττα ή ισοπαλία σήμερα υποβιβάζεται και μαθηματικά χωρίς καν να περιμένει τα άλλα ματς που θα ξεκινήσουν αργότερα. 

3' Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Σπάρτης, που θέλει τουλάχιστον 4 βαθμούς στο σημερινό ματς και στο επόμενο στο Λουτράκι, ώστε να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο πριν το εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναργειακό. 

1' Ξεκίνησε το ματς. Η έναρξη γίνεται τόσο νωρίς ώστε το ματς να γίνει ταυτόχρονα με το ματς του Παναργειακού με τον ΑΟ Λεβάντε που παίζει νωρίτερα για να διευκολυνθεί στο ταξίδι της επιστροφής. 

Στις 2.15 μ.μ. θα γίνει η σέντρα στο γήπεδο της Σπάρτης, στο ματς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Καλαμάτα. Σχεδόν 1000 φίλαθλοι της Σπάρτης στο γήπεδο. Οι Λάκωνες θέλουν νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο ενώ η Καλαμάτα δεν έχει πλέον ουσιαστικές ελπίδες παραμονής. 

Η Καλαμάτα ξεκινά το ματς με τους Σταυράκη, Κεμάλι, Κανταρτζή, Μπαντούνα, Λιόλιο, Τσιμικλή, Γκίνο, Κολημήτρα, Καλαντζή, Τορεζάνι, Οτττα.