Κυριακή, 18 Αύγουστος 2013 23:21

Μπήκε στο γήπεδο σήμερα ο Παπαφλέσσας Αμφειας

Γράφτηκε από τον


Με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο ο Παπαφλέσσας Αμφειας.

Η "πρώτη" έγινε στο γήπεδο της Αμφειας με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τον πατέρα Βασίλη Μαλαπάνη, ενώ στη συνέχεια και μετά τη διανομή του αθλητικού υλικού, έγινε η πρώτη προπόνηση που περιελάμβανε και οικογενειακό δίτερμα. Ο Παπαφλέσσας επιστρέφει φέτος στη Β' τοπική μετά από δύο χρόνια και σκοπεύει να κάνει αισθητή την παρουσία του τερματίζοντας στις 5-6 πρώτες θέσεις του α' ομίλου.
Στον πάγκο παρέμεινε για δεύτερη σεζόν ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ενώ η διοίκηση του Παναγιώτη Κρίκα προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Μιλώντας για τη νέα χρονιά ο νεαρός τεχνικός σημείωσε στο "Ν": "Μετά από μια πολύ καλή χρονιά, καλούμαστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες πραγματοποιώντας μία καλή πορεία και στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ώστε την επόμενη σεζόν να βρεθούμε στην Α1 κατηγορία. Εχω ένα καλό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν".
Από την περσινή σεζόν συνεχίζουν οι: Δημήτρης Κανελλόπουλος, Γιώργος Μήτρου, Γιάννης Σπυρόπουλος, Νικήτας Κουτραφούρης, Πέτρος Τσάμης, Τάσος Μπάλλας, Παναγιώτης Σακκάς, Παναγιώτης Γ. Δωδεκάτος, Παναγιώτης Α. Δωδεκάτος, Θοδωρής Γεωργούσης, Ηλίας Σακκάς, Τάσος Μαλαπάνης, Μπάμπης Κορομηλάς, Νίκος Μπιτσάνης, Δημήτρης Μουτσούλας, Γρηγόρης Σκιαδόπουλος, Γιάννης Δωδεκάτος, Παναγιώτης Μαλαπάνης, Σωτήρης Σταύρου, Διονύσης Μαλαπάνης, Δημήτρης Χριστόπουλος, Γιώργος Γεωργούσης και Γρηγόρης Πουλόπουλος.
Ακόμη αποκτήθηκαν οι Μπάμπης Πουλόπουλος από Πεταλίδι, Θοδωρής Μέντζας από Βέργα, Γιώργος Μαλαπάνης και Γιώργος Δωδεκάτος από Πανθουριακό, Μάρκος Παναγιωτίδης από Κεραυνό και οι Παναγιώτης και Γιώργος Κρίκας από τον ΠΑΟΚ.