Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 22:05

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 7-0: Εξευτελισμένη πέφτει στο τοπικό μετά από 35 χρόνια

Γράφτηκε από τον

Ηττα ντροπής και υποβιβασμός ντροπή στο τοπικό για την "Μαύρη Θύελλα" μετά από 35 χρόνια...


Η μεγάλη ομάδα της Μεσσηνίας γνώρισε σήμερα μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας της, καθώς η πρωτοπόρος Σπάρτη εκμεταλλεύτηκε την εικόνα διάλυσης των Μεσσηνίων στο δεύτερο ημίχρονο και την συνέτριψε με 7-0. Ετσι σφραγίστηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της Καλαμάτας στο τοπικό πρωτάθλημα, εκεί όπου είχε αγωνιστεί για πρώτη και μοναδική φορά μέχρι τώρα την σεζόν 1980-1981, κατακτώντας αήττητη τον τίτλο.
Το σημερινό αποτέλεσμα ήρθε να σφραγίσει με τον πιο σκληρό τρόπο μια πραγματικά τραγική χρονιά για την Καλαμάτα, η οποία πλήρωσε το λάθος σχεδιασμό αλλά και τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια της χρονιάς από την διοίκηση του Γιώργου Ράλλη.
Σειρά πλέον θα πάρει η γενική συνέλευση και οι εκλογές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα όπου θα φανεί αν θα υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για την σημερινή κατάντια στον Ράλλη και θέλει αλλαγή. Από την άλλη, δεν υπάρχει μέχρι τώρα επενδυτής ή ομάδα επενδυτών που να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να πάρει την ομάδα...

Εικόνα διάλυσης
από την Καλαμάτα

Οσον αφορά την εικόνα του σημερινού αγώνα, το σκορ τα λέει όλα…
Η Καλαμάτα πρόβαλλε στοιχειώδη αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0.
Ο Κοιλιάρας στο 6' άνοιξε το σκορ και ο Αναστασάκος με πέναλτι που κέρδισε ο Βιγιαφάνε από τον Κανταρτζή στο 44' διαμόρφωσε το 2-0
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μεσσήνιοι κατέρρευσαν, η Σπάρτη δεν έδειξε… οίκτο και το σκορ έφτασε στο εντυπωσιακό 7-0.
Στο 53' ο Σιώπης πέτυχε το 3-0 και στο 64' ο Μεσσήνιος πρώην επιθετικός της Καλαμάτας Κώστας Ηλιόπουλος σημείωσε το 4-0, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Στο 67' ο Κοιλιάρας σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς για το 5-0. Στο 83' ο Δημολιός έγραψε το 6-0 και στο 88' ο Κρεββατάς διαμόρφωσε το τελικό 7-0.
Διαιτητές ήταν οι Περράκης (Αθηνών), Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής), Βασιλάκης (Αθηνών).
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Πανάγου, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Κοιλιάρας, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Βιγιαφάφε (Δημολιός), Ηλιόπουλος (69' Σπηλιωτόπουλος), Αναστασάκος (65' Κρεββατάς).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Κεμάλι, Κανταρτζής (69' Ρήγας), Μπαντούνας, Λιόλιος, Τσιμικλής, Γκίνο, Κολημήτρας (26' λ. τρ. Μανουσάκης), Καλαντζής, Τορεζάνι, Οττα (70' Ραχίμ).