Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 13:49

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Και τώρα… ο τελικός με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 ο Μεσσηνιακός νίκησε χθες τον Τέλλο Αγρα και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική σ'  ένα ντέρμπι κυριολεκτικά μια κατηγορία με τον Απόλλωνα, ο οποίος μένει και με ισοπαλία.

Κάτι που μπορεί να συμβεί και με το Μεσσηνιακό, με εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο όμως συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Οπότε οι "πράσινοι" θα πρέπει να φύγουν νικητές από το "Γ. Λουκαρέας" για να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Α' τοπική. Στον αντίποδα ο Αγρας παρότι ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς διπλό είναι και μαθηματικά στην Α' τοπική.
Ακόμα δηλαδή και αν ηττηθεί εντός από τον Εθνικό Μελιγαλά και υπάρξει διπλή ή τριπλή ισοβαθμία με Σπερχογεία, Απόλλωνα, μιας και υπερτερεί.
Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Ο Μεσσηνιακός παρότι "καιγόταν" για τη νίκη ήταν ακίνδυνος επιθετικός, ενώ και ο Αγρας απείλησε δύο φορές μόνο από στημένες φάσεις.
Στο 30' με την κεφαλιά του Σωτηρόπουλου (άουτ)  και στο 43' με την κεφαλιά του Νικολακόπουλου (μπλόκαρε ο Σκαλαίος) από κόρνερ του Μπουρλάκη.

Τρία γκολ σε 11 λεπτά!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός αφυπνίστηκε από τις φωνές του Νίκου Μουλατσιώτη που υπενθύμιζε στους παίκτες του ότι παίζουν μια κατηγορία.
Ετσι και με την είσοδο του Καραγιαννίδη ανέβασε ταχύτητα και στο 51' άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Μερκούρη που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 62' ο Βιτάλι σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε και στο χέρι του Παπανδρεόπουλου, αλλά ήταν πολύ κοντά και σωστά ο κ. Μπλάνας το θεώρησε ακούσιο και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 65' ο Παπανικολόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Το γκολ που έδιωξε το άγχος για το Μεσσηνιακό ήρθε στο 71' και είχε την υπογραφή του Μανωλόπουλου, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ' της εστίας του Τσαμπά.

Σκόραρε στο ντεμπούτο

Στο 75' ο Βιτάλι με το κεφάλι πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο, πέρασε στο σπριντ δύο αμυντικούς και πλάσαρε ψύχραιμα τον γκολκίπερ για το 2-0 σ' ένα παλικαρίσιο γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Μεσσηνιακού ή αν θέλετε στην επιστροφή του στους "πράσινους" μετά από δύο χρόνια.
Στο 82' ο Μανωλόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Τσαμπάς έ΄διωξε με τα πόδια, αλλά στην επαναφορά ο νεοεισελθών Χρ. Εμμανουήλ έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις στη νίκη ελπίδας του Μεσσηνιακού.
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο καλαματιανός πρώην μέσος του Πανθρακικού, της Λάρισας, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων Γιώργος Φωτάκης
Καλή η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του Λάμια, Σερεμέτη
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κριτσωτάκης, Παυλέας, Αρβανίτης, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος, Δημόπουλος (46' Καραγιαννίδης), Βιτάλι (89' Στ. Γαβράς), Ν. Εμμανουήλ, Μερκούρης (78' λ.τρ. Χρ. Εμμανουήλ).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Γεωργόπουλος, Νικολακόπουλος, Κοσυφολόγος, Πότσης, Παπανδρεόπουλος (69' λ.τρ. Μπολούν), Χατζηπαναγιώτης (77' Μπούμπα), Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος, Σώκαλης, Παναγιωτόπουλος (87' Mπάρο).