Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 17:00

ΔΩΡΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Κρατά την τύχη στα χέρια του

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Κρατά την τύχη στα χέρια του

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Δώριο ο Απόλλωνας Καλαμάτας και παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η καλαματιανή ομάδα επικράτησε 3-0 των γηπεδούχων, που έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της στην τελευταία αγωνιστική.
Με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στο Μεσσηνιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α' τοπική, ενώ παραμένει και με ήττα εφόσον δεν κερδίσει το Διαβολίτσι, με δεδομένο ότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Σπερχογεία.
Ο  Ντόκο με σουτ στο 36' άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο Δώριο και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Μπαρμπόσα με κεφαλιά και προβολή, έπειτα από εκτελέσεις φάουλ του Λάζαρη στο 60' και στο 64', αντίστοιχα. Στο 0-1 το Δώριο έφθασε κοντά στην ισοφάριση με το φάουλ του Παπαδόγιαννη, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντωνόπουλος.


Πένθος για Γρηγορόπουλο

Ο  Γιώργος Γρηγορόπουλος έχασε χθες τον πατέρα του Ηλία  και την ομάδα κοουτσάρισε ο Παναγιώτης Κουτίβας. Οι Απολλωνιστές εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του προπονητή του Απόλλωνα και του αφιερώνουν τη χθεσινή νίκη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Τσαμπούρης, Νάκος (46' Καρατζιάς), Γκότσης, Κωτσάκης, Παπαδόγιαννης, Γεωργακόπουλος, Γκρίτζαλης, Μεμά (75' Καψάνης).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαργιόλης (63' Πετράκος), Κορομηλάς, Ζέππος, Κλουβάτος, Σκιάς, Λάζαρης, Μπαρμπόσα, Δ. Τσουλάκος (46' Μάλαμας), Ντόκο (81' Σιάσιος). .