Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 14:42

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημείωσε στο β' ημίχρονο ο Πάμισος κέρδισε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης τον Αστέρα Αρφαρών 3-0.


Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν με νίκη τους εντός έδρας αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής, διατηρήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα μείωσαν τη διαφορά από τη 2η Κυπαρισσία στους δύο πόντους, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της προχθές στον Πύργο από τον Μιλτιάδη.
Ο Αστέρας Αρφαρών έκανε καλό α' ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο από τις ευκαιρίες που είχε σε αυτό το διάστημα. Στην επανάληψη δεν είχε την ίδια απόδοση και σε συνδυασμό με τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 20' ο Ηλ. Καπόγλης έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Γιαννακούτζος άργησε να κινηθεί στην πορεία της μπάλας, όμως πρόλαβε, έκανε την κεφαλιά στέλνοντάς την άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' ο Λυμπιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 48' ο Κουρούπης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 60' με τον ίδιο τρόπο ο Φιλόπουλος σημείωσε το 2-0. Στο 76' ο Τουρλίδας με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0.
Ο Πάμισος στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο γιατί στο 80' αποβλήθηκε ο Σαραντόπουλος με απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή Τουρλομούση.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Κουρούπης, Μπερερής, Τουρλίδας, Σαραντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φιλόπουλος, Κορομηλάς, Μωράκης, Ηλιόπουλος, Κανελλόπουλος (75' Κοντομανωλόπουλος).
ΑΡΦΑΡΑ: Κατσαρέας, Π. Καπόγλης, Κ. Φέστας (75' Ισούφι), Στ. Φέστας, Τσίλικος, Καρατζούλιας (60' λ.τρ. Χαραλαμπόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λυμπιώτης (70' Στρατής), Γιαννακούτζος, Ηλ. Καπόγλης, Καρύδης.