Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 16:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Νίκη γοήτρου στο 88'

Γράφτηκε από τον

Δύο λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα ο Μιλτιάδης με σκόρερ τον Αθ. Γεωργιόπουλο, κέρδισε προχθές στην έδρα του, την Κυπαρισσία με 1-0.


Βαθμολογικό κίνητρο σε ότι αφορά την διεκδίκηση κάποιου στόχου δεν υπήρχε όσον αφορά σε άνοδο ή παραμονή, αλλά σίγουρα η κάθε ομάδα ήθελε το τρίποντο για να βελτιώσει τη θέση της στο σχετικό πίνακα.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με κάποιες ευκαιρίες που είχαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Τελικά χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι που βρήκαν δίχτυα στο 88' όταν ο Αθ. Γεωργιόπουλος με ατομική προσπάθεια σχεδόν από το χώρο του κέντρου του γηπέδου, απέφυγε 3 αντιπάλους τους μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0.
Οι φιλοξεονούμενοι θα μπορούσαν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα όμως δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν κάποια από 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου. Συγκεκριμένα με τους Δ. Γεωργιόπουλο (20' σουτ, 72' σουτ), Ντιόπ (25' κεφαλιά) και Αργυρόπουλο (80' μακρινό σουτ).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Λακριντής, Γαλάνης, Αναστασόπουλος, Διαμαντόπουλος (91' Παντελής), Αθ. Γεωργιόπουλος, Μπουλογεώργος (75' Κυριακόπουλος), Μπαρσελό (90' Αλεξόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Αργυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μιτρόφ, Παπαγεωργίου, Δ. Γεωργιόπουλος.