Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 14:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραιτήθηκε ο Ράλλης μετά το διασυρμό στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Η συντριβή της Καλαμάτας την Κυριακή στην Σπάρτη έφερε πιο γρήγορα τις διοικητικές εξελίξεις που αναμένονταν, λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια.

Χθες η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη ανακοίνωσε την παραίτηση της ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον υποβιβασμό αλλά και την βαριά ήττα στη Σπάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Π.Σ. "Η Καλαμάτα":

"Μετά από την τραγική φετινή πορεία και την τελευταία ταπεινωτική εμφάνιση της ομάδας, η Διοίκηση αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της, παραιτείται των καθηκόντων της, παραμένει όμως υποχρεωτικώς μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ως ελάχιστη αυτοκριτική και αισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης μας, ζητάμε συγγνώμη από αυτούς που αγαπούν την ομάδα και ζουν όπως και εμείς το δράμα του υποβιβασμού. Γονατίσαμε αλλά θα σηκωθούμε πάλι, ενώ, άμεσα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε Διοικητικό επίπεδο με Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες".

 

Η εποχή Ράλλη στην "Μαύρη Θύελλα" τελειώνει λοιπόν και πλέον το ζητούμενο είναι τι θα γίνει στο μέλλον. Το προσεχές διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξει επενδυτής ή επενδυτές που θα θελήσουν να πάρουν τα ηνία της ομάδας με την προοπτική να την οδηγήσουν στο δρόμο της ανάκαμψης…