Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 18:21

Ξεκινούν την Παρασκευή έργα συντήρησης σε γήπεδα της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μια εβδομάδα κλειστούν θα χρειαστούν να παραμείνουν τα γήπεδα "Π. Μπαχράμης", "Γ. Λουκαρέας" και αυτό της Σπερχογείας, καθώς ξεκινούν αυτή την Παρασκευή οι εργασίες για τη συντήρησης του χλοοτάπητα.

Το έργο θα στοιχήσει 25.000 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ο Γιάννης Αδαμόπουλος, πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας σημείωσε ότι αυτό γίνεται διότι "τα γήπεδα υπέστησαν μεγάλες ζημιές, γιατί είναι λίγα και οι ομάδες πολλές. Οπότε αναγκαστήκαμε να φέρουμε μια μεγάλη εταιρεία ώστε να κάνει ολική ανανέωση του χλοοτάπητα και από την μεθεπόμενη Πέμπτη θα παραδοθούν τρία ουσιαστικά καινούρια γήπεδα. Ηδη αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες στη Σπερχογεία που αφορούν την περίφραξη, την κερκίδα, τα αποδυτήρια. Σε λίγο καιρό θα γίνει ο έλεγχος για την καταλληλότητα των γηπέδων και πιστεύω ότι μετά από χρόνια θα έχουν όλα άδεια. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που χρησιμοποιούν τα παραπάνων γήπεδο για την άψογη συνεργασία".
Ο κ. Αδαμόπουλος γνωστοποίησε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν έργα και στο κλειστό της Παρασλίας, τα οποία θα κοστίσουν επίσης 25.000 ευρώ. Θα μπουν ηλιακοί  θερμοσίφωνες, νέος τάπητας, ενώ θα γίνουν βελτιώσεις στον φωτισμό και στην κερκίδα. Ολα αυτά σε συνεννόηση του Δήμου με την Καλαμάτα '80 και τον Ακρίτα. Εκτιμάται ότι το Κλειστό θα είναι έτοιμο τέλος Σεπτεμβρίου.


Για κολυμβητήριο

Ο κ. Αδαμόπουλος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τον κολυμβητικό μαραθώνιο Καλαμάτα - Κορώνη αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας λέγοντας ότι· "Εχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις παρότι τα χρήματα είναι λίγα. Βάλαμε ηλιακούς θερμοσίφωνες για οικονομία στο πετρέλαιο και προσπαθούμε σε συνεργασία με το ΝΟΚ και τον Αργη να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα των αθλητών να και να τους βοηθήσουμε. Ευχαριστούμε και την οικογένεια Καρέλια που είναι αρωγός". Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας που δήλωσε ότι τα προβλήματα οφείλονται στην προκλητική αδιαφορία των εκάστοτε δήμων και χαρακτήρισε φως τον κ. Αδαμόπουλο στο σκοτάδι του αθλητισμού που υπήρχε τόσα χρόνια και πως θα παραχωρήσει άμεσα συνέντευξη ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τον πονεμένο χώρο του κολυμβητηρίου.