Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 18:26

Φουλάρει για δύο ακόμα μεταγραφές ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη φιλική νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε την Κυριακή ο Μεσσηνιακός, επικρατώντας στο Μελιγαλά με 4-0 του τοπικού Εθνικού. Οι καλαματιανοί έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το ματς απέναντι στους νέους του Αστέρα Τρίπολης και δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.

Ο Δημήτρης Τσάκωνας εκτιμά ότι : "Με δύο ακόμα μεταγραφές θα είμαστε πολύ δυνατοί. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και όσο περνά ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα"

Παμπόε και Βάντερσον

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού θα έχει από αύριο στη διάθεσή του και τον Θωμά Μπιμπίρη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των "πρασίνων" και αναμένεται να ενισχύσει αισθητά τα μετόπισθεν. Πρόκειται για  ποδοσφαιριστή με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' ενικής. Εχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγούλας, Ακράτητο, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο και Απόλλωνα Αθηνών. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην απόκτηση δύο έμπειρων μεσοεπιθετικών και στα υπόψιν βρίσκονται οι Παμπόε και Βάντερσον. Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού προσμένουν να μείνουν ελεύθεροι από την Παναχαϊκή για να προχωρήσουν οι μεταγραφές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.
Αγωνιστικά, αύριο  θα γίνει προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ γι' αύριο αναζητείται αντίπαλος για φιλικό. Την Κυριακή ως γνωστόν υπάρχει το εκτός έδρας τεστ με τη Σπάρτη. Τα προβλήματα στις προπονήσεις είναι οι τραυματίες Τσουκάλης και Γαβράς που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.