Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 11:40

Για την πρόκριση στους «4» σήμερα η 11η Περιφέρεια

Γράφτηκε από τον

 

Με 8 Μεσσήνιους παίκτες στην αποστολή, η ομάδα της 11ης Περιφέρειας θα διεκδικήσει σήμερα την πρόκριση της στους «4« του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

 

Το ματς με την 10η Περιφέρεια θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Ζευγολατιού Κορινθίας και θα είναι νοκ άουτ με την νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους «4« του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Στην 10η Περιφέρεια αγωνίζονται παίκτες από τις ΕΠΣ Αχαίας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνιάς ενώ στην 11η Περιφέρειας παίκτες από Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία. 

Στην αποστολή της 11ης Περιφέρειας θα βρίσκονται οι οι  Στασινός Κλάδης, Νίκος Συρμπόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος από την Μεσσηνία, οι  Βαγγέλης Δράνιας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Χρήστος Τσουμπλέκας και Νεκτάριος Αλεξόπουλος από την Αρκαδία και οι Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Χρήστος Απαλοδήμας από την Λακωνία. 

 

Την αποστολή θα συνοδεύσουν, πέρα από τον προπονητή Παναγιώτη Δρούγα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Ασημακόπουλος και ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ