Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 20:00

Ξεκινούν διπλές προπονήσεις στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μπήκε ο Πάμισος και ο Γιώργος Αργυρόπουλος ανεβάζει τους ρυθμούς. Ετσι αύριο και την Πέμπτη θα γίνει διπλή προπόνηση και ίσως και την Παρασκευή.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" δίνει έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, χωρίς βέβαια να λείπει από το πρόγραμμα η τακτική.
Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί για το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τη Σπερχογεία στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, ενώ την επόμενη Τετάρτη ο Πάμισος θα παίξει με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Γιάννης Μωράκης που είχε τροχαίο ατύχημα και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές μέρες εκτός δράσης. Ακόμα απέχει και ο Ηλόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Αντωνίου θα πατήσει γήπεδο αυτή την εβδομάδα.


Ακόμα τρεις μεταγραφές

Εβδομάδα εξελίξεων ενδέχεται να είναι η τρέχουσα, καθώς ο Πάμισος βρίσκεται σε επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν οι υπογραφές. Η ενίσχυση αφορά όλες τις γραμμές. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις και με τον Σωτήρη Δημητρακόπουλο ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία, αλλά μέχρι τώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος.