Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 14:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίνι προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

 

Μίνι προετοιμασία έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Τσικλητήρας Πύλου ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στα ματς μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.

Στις τάξεις της ομάδας όλοι ασχολούνται με το μίνι πρωτάθλημα, μέσα από το οποίο θα γίνει προσπάθεια ώστε να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου. Βέβαια κανείς δεν μιλάει για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα και είναι το φαβορί. Αυτό ανέφερε και ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας χθες στο "Notos": «Ολες οι ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες και δεν υπάρχει κάποια που να είναι το φαβορί. Η διάρκεια που θα έχει η κάθε ομάδα σε αυτό το μικρό πρωτάθλημα θα δείξει ποια μπορεί να κερδίσει την άνοδο».

 

Αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη. Στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προετοιμασίας την Τρίτη του Πάσχα. Κανονικά στη διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη θα είναι ο τερματοφύλακας Φώτης Μίντζηρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.