Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 19:22

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Παρέμεινε πρόεδρος ο Άγγελος Σκαφιδάς

Γράφτηκε από τον

 

Ο Άγγελος Σκαφιδάς αναδείχθηκε και πάλι πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου προπονητών μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα.

 

Η νέα διοίκηση δεν έχει πολλές αλλαγές, καθώς συνεχίζουν εκτός από τον κ. Σκαφιδά 5 μελή του προηγούμενου Δ.Σ., ενώ από τα 5 νέα πρόσωπα εξελέγησαν ως τακτικά μέλη τα 3 και τα άλλα 2 αναπληρωματικά.

Το νέο 9μελής συμβούλιο αποτελείται από τους Άγγελο Σκαφιδά πρόεδρο, Μανώλη Θεοδώρου α' αντιπρόεδρο, Βασίλη Γεωργόπουλος β' αντιπρόεδρο, Νίκο Μουλατσιώτη αντιπρόεδρο Γιώργο Φάββα γενικό γραμματέα, Κώστα Κλάδη αναπληρωτή γραμματέα, Σωτήρη Μπουραντώνη ταμία, Αλέκο Τσατά αναπληρωτή ταμία και Ηλία Μαστορέα υπεύθυνο ενημέρωσης και εκπαίδευσης, Γιώργος Γρηγορόπουλος και Βαγγέλης Σκουρλέτης αναπληρωματικά μέλη.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά οι Βασίλης Φωτεινάκης, Στάθης Βανικιώτης, Γιώργος Μηλίτσης, ενώ αντιπρόσωπος στην Ο.Π.Π.Ε. θα είναι ο Άγγελος Σκαφιδάς με αναπληρωματικό τον Κώστα Κλάδη.

Το "παρών" στη συνέλευση έδωσαν οι Δημήτρης Αναστασόπουλος, Βασίλης Στρατικόπουλος, Παναγιώτης Δρούγας, Διονύσης Κάππος, Λεωνίδας Μούργος, Παναγιώτης Βουτσάς, Παναγιώτης Μπιζίμης, Τάσος Χάριτος, Γιώργος Λύγκρης, Διονύσης Πουλής, Γιώργος Καλόμαλος, Κώστας Λαμπρόπουλος, Αργύρης Λιάππας, Μιχάλης Παυλάκης, Μιχάλης Φασουλής, Πέτρος Χιώτης, Παναγιώτης Πολίμος, Δημήτρης Ξυγκώρος, Αντώνης Μαυρέας, Γιώργος Πολυμενέας, Γιάννης Σακελλαρόπουλος, Παντελής Τσιγαρίδης, Ηλίας Λουκαρέας και Μιχάλης Πολυμενέας.

Πριν τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, η απερχόμενη διοίκηση έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Σε ότι αφορά το διοικητικό απολογισμό, ο κ. Σκαφιδάς σημείωσε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των προπονητών στη συνέλευση, σημειώνοντας ότι περίμενε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τη διοίκηση του, ανέφερε ότι έγιναν θετικά πράγματα προς όφελος των προπονητών, το πρώτο ήταν η λειτουργία δύο σχολών ανανέωσης διπλωμάτων για την επόμενη τριετία, η πρώτη σχολή στην Καλαμάτα και η δεύτερη στα Φιλιατρά, όπου τις παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προπονητές. Το δεύτερο ότι όλες οι ομάδες της Α' και τις Α1 τοπικής είχαν υποχρεωτικά διπλωματούχο προπονητή. 

 

Επίσης έκανε πρόταση η νέα διοίκηση που θα προκύψει, από την στιγμή που ο σύνδεσμος έχει έσοδα να γίνει κίνηση ώστε να δοθεί ένα σεβαστό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Τέλος προτάθηκε από τους παρευρισκόμενους προπονητές η δημιουργία ιστοσελίδας του συνδέσμου, για καλύτερη ενημέρωση των προπονητών σε θέματα που τους αφορούν.