Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 19:46

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκυμμένα κεφάλια μετά τον υποβιβασμό

Γράφτηκε από τον

Παρά την αξιοπρεπή παρουσία του στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στα παιχνίδια του β' γύρου ο Μεσσηνιακός δεν κατάφερε να παραμείνει στη Α' τοπική.

 

Η ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα των διεκδικητών της παραμονής έφερε την ιστορική ομάδα στη Α1 τοπική κατηγορία.

Η επόμενη ημέρα σίγουρα είναι δύσκολη, αλλά και διαφορετική και αποκλειστικά υπεύθυνη για την πορεία της ομάδας είναι η διοίκηση, όπως τόνισε μεταξύ άλλων εκ μέρους της διοίκησης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταύρος Χριστόπουλος δήλωσε χθες στο "Notos": «Η επόμενη ημέρα βρίσκει την ομάδα στην Α1. Σίγουρα αυτή η ημέρα είναι διαφορετική. Θα πρέπει πρώτα απ' όλα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς όμως οι προσδοκίες μας δεν ευοδώθηκαν και τελικά υποβιβαστήκαμε» ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και συμπλήρωσε: «Το πιο εύκολο πράγματα ετούτη τη στιγμή θα ήταν να αρχίσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά. Όμως αυτό δεν αρμόζει σε εμάς. Σίγουρα θα γίνει καταγραφή της σεζόν που πέρασε. Όμως το μεγάλο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι διοικούντες, γιατί με δικές μας αποφάσεις η ομάδα πορεύτηκε όλη τη σεζόν και γι' αυτό έχουμε την αποκλειστική ευθύνη. Ο κ. Χριστόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις τους σημειώνοντας ότι: «Ο Μεσσηνιακός, όπως γνωρίζουν όλοι είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της Ελλάδας και αυτό από μόνο του δίνει τη δύναμη και την υποχρέωση σε όλους να προχωρήσουμε και να ξαναβρεθεί η ομάδα σε ψηλά ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια, όπου ανήκει. Άλλωστε στις δύσκολες στιγμές φαίνονται και οι μεγάλοι σύλλογοι». Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και μπρος ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε: «Ακόμη είναι νωρίς σίγουρα για να πούμε οτιδήποτε. Μετά το Πάσχα θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Μουλατσιώτης: «Αγωνιστήκαμε με ήθος και αξιοπρέπεια»

Μετά το τέλος του αγώνα, παρά τη δύσκολη στιγμή, ο προπονητής του Μεσσηνιακού Νίκος Μουλατσιώτης μας είπε: «Είμαστε μια ομάδα που μάζεψε τους πόντους μέσα στο γήπεδο με ιδρώτα και αίμα. Αγωνιστήκαμε σε όλο το πρωτάθλημα με ήθος και αξιοπρέπεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση που μπορεί να έκανε και λάθη. Αλλά μέσα από τα λάθη όλοι μαθαίνουμε. Μερικοί παίκτες κατάλαβαν τη φιλοσοφία που ήθελα να περάσω, τη φιλοσοφία του νικητή. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση μέσα στην εβδομάδα ώστε να προγραμματίσουμε τη νέα χρονιά στην Α1 τοπική».