Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 11:45

Σήμερα η φιέστα ανόδου της Εράνης σε φιλικό με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Εφτασε η ώρα για την στέψη της Εράνης καθώς σήμερα θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στους Φιλιατρινούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής και την ανόδου στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της φιέστας, που ετοιμάζει η διοίκηση του Φιλιατρινού συλλόγου πρώτα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον Παναρκαδικό.

Το φιλικό που θα είναι κανονικής διάρκειας (90 λεπτά) θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα και στη συνέχεια θα γίνουν βραβεύσεις σημαντικών στελεχών και ποδοσφαιριστών της Εράνης.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα, ο παλαίμαχος πλέον Νίκος Φρούσος, ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής της Εράνης Παναγιώτης Λυμπερόπουλος (Μάνθος) θείος του Σωτήρη Λυμπεροπούλου και ο νυν ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Παναρκαδικού Δημοσθένης Δήμου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα τη διετία 2006-2008.

 

Μάλιστα η διοίκηση της Εράνης με σχετική ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει το "παρών" για να γιορτάσουν μαζί τον τίτλο και την άνοδο-επιστροφή της ομάδας μετά από ένα χρόνο στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας, επισημαίνοντας ότι η παρουσία όλων θα αποτελέσει μεγάλη και σημαντική στήριξη στην προσπάθεια της.